Gazete Vatan Logo

AK Parti Grup toplantısı ne zaman? Grup toplantısı canlı saat kaçta, bugün var mı?

AK Parti Grup toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi gün? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın grup konuşmasını işaret ederek, “Bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır" ifadelerini kullandı. Peki, AK Parti Grup toplantısı bugün var mı, canlı saat kaçta?

AK Parti Grup toplantısı ne zaman? Grup toplantısı canlı saat kaçta, bugün var mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, AK Parti'nin hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi olduğunu belirterek  Meclis'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı grup konuşmasına dikkati çekti. Peki, AK Parti grup toplantısı ne zaman, AK Parti Grup konuşması saat kaçta, canlı mı olacak?

AK Parti Grup toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi gün?

AK Partili Ömer Çelik, Twitter'dan bir açıklama yaptı. Çelik, "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır" dedi.

Çelik, "Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Grup toplantısı yarın 12:30’da yapılacak, Meclis TV’den canlı olarak konuşma takip edilebilecek.

Haberin Devamı