Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?

Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?

Filenin Sultanları, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu üçüncü maçında Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. A Milli Kadın Voleybol takımı mücadeleye mutlak galibiyet ile çıkacak. Peki Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?

Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Dominik voleybol maçı nasıl izlenir, canlı ve şifresiz mi yayınlanacak?

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu üçüncü maçında A Milli Kadın Voleybol takımımız Dominik Cumhuriyetiyle karşı karşıya gelecek. Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubunun ilk maçında Tayland karşısında iki kez set alsa da Türkiye bu maçtan 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı. Peki, Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE-DOMİNİK CUMHURİYETİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye-Dominik Cumhuriyeti maçı 28 Eylül Çarşamba saat 18:30'da başlayacak.

TÜRKİYE DOMİNİK VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA, CANLI VE ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

 Mücadele TRT Spor Yıldız ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayımlanacak.

TÜRKİYE DÜNYA ŞAMPİYONASI KADROSU

Simge Aköz, Cansu Özbay, Saliha Şahin, Hande Baladın, Meliha İsmailoğlu, Elif Şahin, Meryem Boz, Eda Erdem, Ayçin Akyol, Derya Cebecioğlu, Zehra Güneş, Aylin Acar, İlkin Aydın, Ebrar Karakurt.

DÜNYA KADINLAR VOLEYBOL ŞAMPİYONASI B GRUBU PUAN DURUMU 

1- Dominik Cumhuriyeti 6

2- Polonya 6

3- Türkiye 4

4- Tayland 2

5- Hırvatistan 0

Haberin Devamı

6- Güney Kore 0