Gazete Vatan Logo
Galatasaray Alexis Sanchez'de son dakika! Arda Turan onun için İtalya'ya gitmişti

Alexis Sanchez'de son dakika! Arda Turan onun için İtalya'ya gitmişti

Galatasaray'ın resmi olarak transfer görüşmelerine başladığı yıldız futbolcu Alexis Sanchez Marsilya'ya 2 yıllık imza atıyor...

Alexis Sanchez'de son dakika! Arda Turan onun için İtalya'ya gitmişti

Galatasaray transferde bombaları patlattı ve Lucas Torreira ve Dries Mertens’i transfer ederek kadrosuna büyük güç kattı.

GALATASARAY GÖRÜŞME YAPMIŞTI

Sarı-kırmızılılar iki yıldız sonrası bir dünya yıldızı için daha harekete geçmişti. Galatasaray, Inter ile yollarını ayırmaya hazırlanan Alexis Sanchez ile transfer görüşmelerine başlamıştı.

SANCHEZ'DEN G.SARAY'A KÖTÜ HABER

Hem iki kulüp hem de oyuncuyla yapılan görüşmelerde sürecin olumlu ilerlediği belirtiliyordu fakat Şilili yıldızdan kötü bir haber geldi.

MARSİLYA'YLA 2 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

33 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Inter'le sözleşmesini feshedecek olan Sanchez, feshin ardından Marsilya'ya transfer olacak.

Habere göre, Fransız ekibinin, Sanchez transferinde mutlu sona ulaştığı kaydedildi. Yıldız futbolcunun, Marsilya ile 2 yıllık kontrat imzalayacağı ifade edildi.

INTER'LE 1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VARDI

Inter'le 1 yıl daha mukavelesi olan Sanchez'in sözleşme feshinin birkaç gün içinde açıklanacağı bildirildi. 33 yaşındaki yıldız Kulüp kariyerinde 623 maça çıkıp 180 gol 141 de asist üretti. 1.68 boyundaki oyuncunun, güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Tecrübeli hücumcu, geçtiğimiz sezon Inter'de 39 karşılaşmada görev aldı.

Alexis Sanchezde son dakika Arda Turan onun için İtalyaya gitmişti

Haberin Devamı