Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Nihat Kahveci'den yıldız futbolcuyu övgü dolu sözler: Alex'in yanına heykelini diksinler

Nihat Kahveci'den yıldız futbolcuyu övgü dolu sözler: Alex'in yanına heykelini diksinler

Alanyaspor-Fenerbahçe maçından sonra TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Ekvadorlu yıldız Enner Valencia hakkında "Fenerbahçe şampiyon olursa Alex'in yanına heykelini diksinler." ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveci'den yıldız futbolcuyu övgü dolu sözler: Alex'in yanına heykelini diksinler

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, maçtan 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Karşılaşmaya attığı iki golle Enner Valencia damga vurdu. Maçın ardından eski futbolcu Nihat Kahveci, müsabakayı TRT Spor'da değerlendirdi.

Alanyaspor - Fenerbahçe maçında konuşulacak çok konunun olduğunu ifade eden Kahveci, "Nereden başlayacağımı bilmediğim bir maç izledik. Atılan gol, sayılmayan gol, verilen kartlar, verilmeyen kartlar, verilen penaltılar, 1-0 mağlubiyetten dönüş, Jesus'un 11 tercihi... Konuş, konuş bitmeyecek bir maç izledik. Herkesi ilgilendiren 115 dakikalık adrenalin dolu bir maç.

Valencia'nın performansına değinen Nihat Kahveci, "Alex'ten sonra rekor kırdı. Bir sezonda toplamda 29 gol atarak Fenerbahçe tarihine geçti. En kritik maçta 2 gol attı, 2 net pozisyona girdi, 90+2'de defans yaptı ve 'sahada lider benim' dedi. Eğer sezon sonu Fenerbahçe şampiyon olursa Alex'in yanına heykelini diksinler." ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveciden yıldız futbolcuyu övgü dolu sözler: Alexin yanına heykelini diksinler