Gazete Vatan Logo
Basketbol NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? İşte NBA maç takvimi!

NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? İşte NBA maç takvimi!

Amerikan Profesyonel Basketbol (NBA) Ligi başlıyor. 2022-2023 sezonu NBA maçları için nefesler tutulurken açılış maçlarının hangi takımlar arasında oynanacağı merak ediliyor. Peki, NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? NBA maç takvimi ile ilgili detaylar…

NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? İşte NBA maç takvimi!

NBA maçları için geri sayım devam ediyor. Amerikan Basketbol Ligi (NBA) 2022-23 sezonu başlamasına kısa bir süre kala basketbolseverler NBA maç takvimini araştırıyor.

NBA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

NBA'de 2022-2023 sezonu 18 Ekim'de, Philadelphia 76ers - Boston Celtics ve Los Angeles Lakers - Golden State Warriors karşılaşmalarıyla başlayacak. Normal sezon 9 Nisan'da sona erecek. Play-in turnuvası ise 14 Nisan’da başlayıp 14 Nisan’da sona erecek. Play off mücadelelerinin başlangıçı ise 15 Nisan olarak belirlendi. NBA final serisinin ilk maçı ise 1 Haziran’da oynanacak.  

NBA MAÇLARI HANGİ KANALDA YAYINLACAK?

2022-2023 sezonu NBA maçları S Sport ve S Sport Plus kanallarından yayınlanacak.