Gazete Vatan Logo
Basketbol Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? EuroBasket 2022 Türkiye maçı canlı yayın bilgileri!

Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? EuroBasket 2022 Türkiye maçı canlı yayın bilgileri!

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2022) devam ediyor. Türkiye A Milli Basketbol Takımımız Bulgaristan'la karşı karşıya gelecek. 12 Dev Adam Bulgaristan karşısında da parkede kazanmak için mücadele edecek. Peki, Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte EuroBasket 2022 Türkiye maçı canlı yayın bilgileri!

Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? EuroBasket 2022 Türkiye maçı canlı yayın bilgileri!

Bulgaristan Türkiye basketbol maçı canlı yayın bilgileri merak ediyor. 12 Dev Adam EuroBasket 2022 A Grubu ikinci maçında Bulgaristan’la kozlarını paylaşacak. İlk maçında Karadağı farklı skorla geçen Türkiye A Milli Takımımız Bulgaristan maçını kazanmak için mücadele edecek. Peki, Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte EuroBasket 2022 Türkiye maçı canlı yayın bilgileri!

BULGARİSTAN TÜRKİYE BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımımız 3 Eylül Cumartesi günü (bugün) Bulgaristan ile karşılaşacak. Saat 17.15'te başlayacak olan mücadele NTV'den canlı olarak yayınlanacak.

12 DEV ADAM MAÇLARI

4 Eylül Pazar: 20.00 Türkiye-Gürcistan

6 Eylül Salı: 14.30 Belçika-Türkiye

7 Eylül Çarşamba: 14.30 Türkiye-İspanya