Gazete Vatan Logo
Basketbol Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Basketbolseverlerin gözü Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçına çevrildi. ING Basketbol Süper Ligi play-off final üçüncü maçında Fenerbahçe Beko’yu konuk ediyor. Fenerbahçe Beko bu mücadeleyi de kazandığı takdirde şampiyon olacak. Peki, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Anadolu Efes Fenerbahçe Beko 3. maçı canlı yayın bilgileri!

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko final serisi 3. Maçı için gözler oynanacak mücadeleye çevrildi. Beko final serisinin ilk maçını 76-85, ikinci maçını 78-93 skorlarla Fenerbahçe Beko kazanmış ve seride durumu 2-0 yapmayı başarmıştı. 2 maçı da kaybedip final serisinde 2-0 geri düşen Anadolu Efes'in kazanmaktan başka çaresi yok. Fenerbahçe Beko bu mücadeleyi de kazandığı takdirde şampiyon olacak. Peki, Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Anadolu Efes Fenerbahçe Beko 3. maçı canlı yayın bilgileri!

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı 11 Haziran 2022, Cumartesi (bu akşam) Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19:00’da başlayacak ve Tivibuspor 2 ile TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

 Sarı-lacivertli takım kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Anadolu Efes'in salondan galip ayrılması durumunda ise serinin dördüncü maçı 13 Haziran Pazartesi günü yapılacak.