Gazete Vatan Logo

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kazandı mı? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kaç TL kazandı?

Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yıllar sonra ilki gerçekleştirerek 1 milyoncu soruyu gördü. Söz konusu yayının ardından Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonuncu sorusu gören Batu Alıcı hayatı merak konusu oldu. Peki, Batu Alıcı 1 milyon kazandı mı, Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kaç TL kazandı, hangi üniversitede ne okuyor?

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kazandı mı? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kaç TL kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmacı her hafta Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara geliyor. Dün yayınlanan bölümde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 3 yılın ardından bir ilk yaşandı. Batu Alıcı, 1 milyonluk soruyu gördü. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi üniversitede, ne okuyor, Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kazandı mı, kaç TL kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi üniversite ne okuyor?

Batu Alıcı, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisidir. 20 yaşında ve aslen Bursalı olan yarışmacının babası makine mühendisi, annesiyse tekstil mühendisidir. 2020’de girdiği üniversite sınavında 404. olmuş. Kayak sporuyla uğraşan Batu Alıcı, okulunun kayak takımında da yer alıyor, ayrıca basketbol ve tenis oynamayı da seviyor.

Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kazandı mı, 1 milyonluk soru ne?

1 milyonluk soruya şu: ''Milli Savunma Bakanlığının resmî sitesinde yer alan Atatürk'e ait özlük bilgilerine göre, Atatürk'ün boyu, kilosu ve ayakkabı numarası sırasıyla nasıldır?''

Öte yandan ise Alıcı, 1 milyonluk soruya sürenin bitmesi nedeniyle yanıt veremedi, soru ve cevap ise önümüzdeki hafta yayımlanacak bölüme kaldı.

Haberin Devamı