Gazete Vatan Logo
Magazin Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var'

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var'

Son dönemde Merve Boluğur hakkında yapılan 'Murat'tan sonra toparlayamadı', 'Merve delirdi' şeklindeki yorumlar Murat Dalkılıç'ı kızdırdı. Ünlü popçu geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozdu. Merve Boluğur da son günlerde hakkında yapılan yorumlara verdiği yanıtla gündeme geldi. İlişkilerine dair aldığı yorumlara isyan eden oyuncu, sevgilisi Mert Aydın ile görüntülendi. Sevgilisinin yanında eski eşi Murat Dalkılıç’ın açıklamalarıyla ilgili soru sorulunca Merve Boluğur sinirlendi.

Merve Boluğur, Murat Dalkılıç sorusunu duyunca çileden çıktı! 'Yanımda sevgilim var'

2015 yılında Merve Boluğur ile nikah masasına oturan popçu Murat Dalkılıç geçtiğimiz günlerde eski karısı hakkındaki yorumlara isyan etti. Son dönemde Boluğur hakkında yapılan 'Murat'tan sonra toparlayamadı', 'Merve delirdi' şeklindeki yorumlara kızın Dalkılıç "Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar... Şimdi yüksek müsaadenizle bırakın kendi hayatımızı istediğimiz gibi yaşayalım..." dedi.

"YANIMDA SEVGİLİM VAR"


Merve Boluğur da kendisine gelen yorumlarla ilgili bir açıklama yaptı. Bu olaydan kısa süre sonra yeni sevgilisiyle görüntülenen oyuncu gelen soruyla çılgına döndü.

Merve Boluğur'a sevgilisinin yanında eski eşi sorulunca ünlü isim çok sinirlendi. Boluğur muhabire "Ne kadar çirkin bir hareket bu ne kadar çirkin. Yanımda erkek arkadaşım var sorunun farkında mısın? Soru sormayı öğren öyle gel! Yanımda sevgilim" diyerek kızdı.

SEVGİLİYE DESTEK

Eski eşlerin karşılıklı açıklamalarının ardından Boluğur'un bir süredir aşk yaşadığı aranjör sevgilisi Mert Aydın da sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Aydın, "Öncelikle Merve'nin yalnız olmadığını benim onun her koşulda yanında olduğumu herkesin bilmesini istiyorum. Biz Merve ile ilişkimize gölge düşürecek bir olayın içinde olmadan mutluluğumuzu devam ettiriyoruz. Bir genç kadın hakkında yorumlar yapılırken herkesin empati kurarak çok dikkatli olmasını rica ediyorum." diyerek sevgilisine destek verdi.

Haberin Devamı