Gazete Vatan Logo

TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?

Pandemi nedeniyle 2 sene ara verilen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı dün kapılarını açtı. Kitapsever TÜYAP kitap fuarı ücretleri ve katılımcı listeleri hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki, TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?

TÜYAP kitap fuarı nerede? 39. TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?

Koronavirüs pandemisi nedeniyle en son 2019'da düzenlenen TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 2 senenin ardından dün 39. kez kitapseverlerle buluştu. Peki TÜYAP kitap fuarı girişi ücretli mi, TÜYAP kitap fuarı nerede, 39. TÜYAP kitap fuarı giriş ücreti ne kadar?

TÜYAP kitap fuarı ücretli mi?

Fuarın açılış saati 10.00 kapanış saati ise 19.00 / Haftasonu açılış saati 10.00 kapanış saati 20.00. Giriş öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsizdir.

TÜYAP kitap fuarı nerede?

TÜYAP Kitap Fuarı Beylikdüzü'nde bulunuyor. Kitap fuarına metrobüs ile gidilebiliyor.

Tem otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılabilirsiniz.

TÜYAP kitap fuarı katılımcıları kim?

Ercan Kesal, Üstün Dökmen, Mustafa Armağan, Ahmet Mümtaz Taylan, Refika Birgül, Umut Kurt, Yonca Evcimik, Altan Öymen, Tuna Kiremitçi gibi isimlerin söyleşileri olacak.

Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşılabilir.

Haberin Devamı