Gazete Vatan Logo

Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı? Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne?

TRT ortak yapımı “Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey” filminin ilk gösterimi Ankara’da gerçekleştirildi. Yönetmenliğini H. Sinan Güngör, Yunus Emre Çakır ve Semih Turalı'nın yaptığı filmin yapımcılığını ise S. Murat Kaya üstleniyor. Filmin senaristi Ali Hakan Kaya, seslendirme yönetmeni Eray Eserol'dur. Film müziklerini ise Ali Bakan üslenirken, seslendirmeyi Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul, Fatih Özkul, Ali Hekimoğlu, Sinan Pekinton, Çağrıl Atay, Ekrem Tamer yaptı. Peki, Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı, Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne?

Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı? Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı kaç, konusu ne?

"Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas’" filminin ardından devam filmi "Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey" vizyona girdi. Peki, Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey vizyonda mı, Aslan Görevimiz Gökbey yaş sınırı ve konusu ne?

Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey yaş sınırı ne?

Aile eşliğinde, 6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Aslan Görevimiz Gökbey konusu ne?

"Aslan Hürkuş: Görevimiz Gökbey", GÖKBEY ile uçuş testi sırasında bir araya gelen Aslan, arkadaşları ve HÜRKUŞ’un; Kapadokya’dan başlayıp ülkenin dört bir yanında devam edecek olan macera dolu serüvenini konu alıyor.

Göz alıcı, güçlü ve dost canlısı bir helikopter olan GÖKBEY, HÜRKUŞ’un taşından elde edilen verilerle tasarlanan mavi bir taşla canlanmıştır. Ferit’in polis ekiplerince yakalanmasından sonra işlerin başına geçen Yaralı Yüz neredeyse tamamen olumsuz enerjiyle elde edilmiş kırmızı bir taş üretmiştir fakat ellerinde taşın enerjisini kaldırabilecek kadar güçlü bir uçak ya da helikopter yoktur. Bu yüzden GÖKBEY’i hedef alırlar ve uçuş testi sırasında kaçırırlar. Aslan, arkadaşları ve HÜRKUŞ, dostları GÖKBEY’in peşine düşerler ancak kırmızı taşın etkisiyle olumsuz bir hale dönüşen GÖKBEY’i kurtarmak ve eski haline getirmek düşündükleri kadar kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Aslan, arkadaşları ve HÜRKUŞ, GÖKBEY için çıktıkları bu yolculuk sırasında pes etmemenin ve ekip çalışmasının önemini fark ederler. Dostluğun her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini öğrenirler. Buna ek olarak çocuklar karşılaştıkları problem ne denli büyük olursa olsun el ele vererek, birbirlerine güvenerek ve iş birliği yaparak çözüme ulaşabileceklerini görürler. Filmde; İnsanın elindeki en büyük güçlerden birinin doğru dostluklar edinmek olduğu vurgulanır. Eğlence ve macera dolu filmde çocuklara havacılığı sevdirmek ve milli teknoloji hakkında bilgilendirmek hedefleniyor.