Gazete Vatan Logo

2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers!

Dünyanın gözü Katar’daki futbol şöleninde olacak. Dünyaca ünlü K Pop grubu BTS’nin üyelerinden Jung Kook'un yer alacağı açılış töreni için nefesler tutuldu. 2022 FIFA Dünya Kupası açılışını BTS’nin üyelerinden Jung Kook ve Katarlı şarkıcı Fahad Al-Kubaisi'nin FIFA Dünya Kupası Resmi Müziğinin diğer hit single'ı olan Dreamers'ın performansı yer alacak. Peki, BTS üyesi Jung Kook kimdir? İşte Dreamers, Jung Kook - Fahad Al-Kubaisi düeti!

2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers!

Katar’da Dünya Kupası büyük bir açılışla başlıyor. 30 dakikalık şov planlayan Katar, maç öncesi sürprizlerle dolu bir şölen gerçekleştirecek. Sahnenin ilk konuğu ise Dünyaca ünlü K Pop grubu BTS’nin üyelerinden Jung Kook ve Katarlı şarkıcı Fahad Al-Kubaisi olacak. İkili FIFA Dünya Kupası Resmi Müziğinin diğer hit single'ı olan Dreamers'ın performansını sergileyecek.

BTS ÜYESİ JUNG KOOK KİMDİR?

Jeon Jung-kook, daha çok bilinen adıyla Jungkook Güney Koreli şarkıcı ve söz yazarıdır. Güney Koreli erkek grubu BTS'in ana vokalisti ve yaşı en küçük üyesidir. Jungkook 1 Eylül 1997 doğdu ve 23 yaşında. Başlangıçta bedmington oyuncusu olmayı hedefleyen Jungkook, 12 yaşındayken G-Dragon’un “Heartbraker” performasını televizyonda izledikten sonra ses sanatçısı olmayı kafasına koydu. Jungkook, 2011'de Daegu'daki seçmeleri sırasında Güney Kore’nin popüler yetenek yarışmalarından biri olan Superstar K'ye katılmış, seçilememesine rağmen yedi farklı eğlence şirketinden teklif almayı başarmış. Kariyerinin yükselişe geçtiği bu dönemde dans becerilerini geliştirmek için 2012 yazında Movement Lifestyle'dan dans eğitimi almak üzere Los Angeles'a gitti. Aynı yıl içerisinde çeşitli müzik-dans videolarında yer aldı. 2013 BTS üyesi olarak ” 2 Cool 4 Skool” müzik albümü ile başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Grubun en genç üyesi olan Jungkook, Ana-Vokal, yan-rapçi, dans ve söz yazarlığı ile “Love is not over” ve “Magic Shop” şarkılarının söz-beste tümüyle üreticisi oldu. 2017 yılında bir sanat lisesi olan Seul Sahne Sanatları Okulu'ndan mezun olduktan sonra, BTS üyeleri RM, J-Hope, Suga, V ve Jimin ile birlikte Global Cyber University'ye kaydoldu.

2018 yılında solo canlı yayını V Live 3.7 milyon izleyiciyle dünya rekoruna imza atan Jungkook, Gallup Kore’nin 2019 yılı anketlerine göre en çok sevilen ünlüler arasında Kore’de 3. Sırada yer alıyor.

Haberin Devamı