Gazete Vatan Logo

VGM burs başvurusu nasıl yapılır, 2023 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ve başvuru yapma ekranı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) burs başvuru işlemleri 21 Kasım’da başladı, 30 Kasım’da sona erecek. Başvuru işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler, sonuç duyurusunu beklerken henüz başvuru yapmayan öğrenciler ise VGM burs başvurusu hakkında araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki, VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvurusu nasıl yapılır? VGM bursu ne kadar?

VGM burs başvurusu nasıl yapılır, 2023 VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? VGM burs başvuru sonuçları sorgulama ve başvuru yapma ekranı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları devam ediyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılı VGM burs sonuçları ocak ayının ilk haftasında erişime açılmıştı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı VGM burs sonuçlarının ne zaman sonuçlanacağı ise merak ediliyor. Geçen yıl burs kapsamında ortaöğrenim eğitim yardımı miktarı aylık 200,00 TL, yükseköğrenim burs miktarı aylık 650,00 TL, yabancı uyruklu öğrenci yükseköğrenim burs miktarı ise aylık 650,00 TL olarak belirlenmişti. Peki, VGM bursu ne kadar? VGM burs başvurusu nasıl yapılır, VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? VGM burs sorgulama ve VGM burs başvurusu yapma ekranı…

VGM burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?

VGM burs başvuruları sonuçlarının bu yıl da ocak ayında açıklanması bekleniyor. 

VGM bursu ne kadar?

2022-2023 burs ücretinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

VGM burs başvurusu nasıl yapılır?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, VGM'nin resmi internet sayfası https://burs.vgm.gov.tr/Login.aspx?BasvuruTuru=YO üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

VGM BURS BAŞVURULARI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı