Gazete Vatan Logo

İSG sınavı ne zaman? İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’na hafta sonu yapılacak. ÖSYM adayların sınav giriş belgelerini yayımlamıştı. Sınav günü açık tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri de belli oldu. Peki, İSG sınavı ne zaman? İSG sınav yerleri açıklandı mı? İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır? İSG sınav giriş belgesi alma ekranı!

İSG sınavı ne zaman? İSG sınavı giriş belgesi nasıl alınır?

2022 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’na Pazar günü yapılacak. ÖSYM Sınav günü açık tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlüklerini duyurdu. 2022-İSG/2’ye girecek adaylar sınav ile ilgili bilgileri araştırıyor.

İSG SINAVI NE ZAMAN?

2022 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 11 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak. 11 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-İSG/2 sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.

İSG SINAVI GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden alabilecek.