Gazete Vatan Logo

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) burs sonuçları binlerce öğrencinin gündeminde! İBB tarafından her yıl üniversite öğrencilerine Genç Üniversiteli veriliyor. Burs başvuruları ekim ayında sona ermişti. Başvuru yapan öğrenciler İBB burs sonuçlarının açıklanacağı tarihi araştırıyor. Peki, İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu? İşte İBB burs sonuçları ile ilgili detaylar…

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

Binlerce üniversitelinin gözü İBB burs sonuçlarında! Geçtiğimiz yıllarda 75 bin öğrenciye verilen İBB bursları için bu yıl ekim ayında başvurular alınmışştı. İBB burslarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken, hak sahiplerinin burslarının ne zaman hesaplara yatırılacağı da sıklıkla araştırılan konular arasında yer alıyor.

İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genç Üniversiteli burslarının sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı.

Geçen yıl bur sonuçları 23 Kasım’da açıklanmıştı. 2022-2023 eğitim öğretim yılı İBB burs sonuçlarının bu ay açıklanması bekleniyor.

İBB BURS SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

İBB genç üniversiteli burs sonuçları https://gencuniversiteli.ibb.istanbul/ adresinden öğrenilebilecek. Başvuruları kabul edilen öğrenciler, İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından SMS ile bilgilendirilecek.