Gazete Vatan Logo

AÖF sınav giriş belgesi açılmıyor! AÖF sınav giriş belgesi çıktı mı, neden hata veriyor? Sınav giriş belgesi görüntüleme!

10 Aralık Cumartesi ve 11 Aralık Pazar günü AÖF güz dönemi ara sınavı giriş belgesi açıklandı. Sınava katılacak öğrenciler AÖF sınav giriş belgesini yanında bulundurmaları gerekiyor. AÖF sınav giriş belgesi almak isteyenler, döküm ekranında sayfa hatası ile karşılaştı. Söz konusu hatanın ardından 'AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil' konusu araştırılmaya başlandı. Peki, AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı? AÖF sınav giriş belgesi neden açılmıyor? İşte AÖF sınavı giriş yerleri sorgulama ekranı…

AÖF sınav giriş belgesi açılmıyor! AÖF sınav giriş belgesi çıktı mı, neden hata veriyor? Sınav giriş belgesi görüntüleme!

AÖF sınav yerleri açıklandı. AÖF giriş belgesi olmayanlar sınava giremeyecek. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30'ar dakika sınav süresi verilecek. http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresindeki döküm AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil. Peki, AÖF sınav giriş belgesi neden açılmıyor, AÖF sınav giriş belgesi nereden alınır? AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü ne demek?

'AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLEME MODÜLÜ AKTİF DEĞİL'

Hafta sonu gerçekleştirilecek olan güz dönemi vize sınavlarına girecek olan adaylar AÖF sınav giriş belgesine http://aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebilecekler. Öğrenciler, sınav giriş belgelerine ulaşamadılar, an itibariyle AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülü aktif değil uyarısıyla karşılaştı.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEDEN AÇILMIYOR?

Anadolu Üniversitesi'nin resmi sitesi https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, 'Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için iyileştirme çalışması yapmaktayız. Geçici aksaklık için üzgünüz. Hassasiyetiniz için teşekkürler.' denildi.

Haberin Devamı

AÖF sınav giriş belgesi görüntüleme modülünün gün içerisinde aktifleştirilmesi bekleniyor.