Gazete Vatan Logo

Kocasının ihanetini canlı yayında böyle ifşaladı!

Malezya'da evlilik yıl dönümleri olmasına rağmen kocasının başka bir kadınla buluştuğu anları canlı yayınla saniye saniye gösterdi

Kocasının ihanetini canlı yayında böyle ifşaladı!

TikTok’ta ‘lurveniaofficial’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının ihanetini sosyal medyada yaptığı canlı yayınla saniye saniye gösterdi.

TikTok’ta yaptığı ihanet paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken bir kadın kocasının evlilik yıl dönümünde başka bir kadınla görüştüğü anları gösterdi. Evden çıktıktan sonra kocasını takip eden kadın adım adım ihanetle yüzleşmek zorunda kaldı.

Sosyal medyadan açtığı canlı yayın büyük ilgi toplarken ihanete uğrayan genç kadın ise, “Artık söyleyebileceğim hiçbir şey yok. Ona bir şans verdim ve o hala aynı. Birlikte kutlamamız gereken yıl dönümümüzde ihanet damgası vurdu” dedi.

Kocasının kendisine sürekli olarak yalan söylediğini ispat etmek isteyen kadın sosyal medya canlı yayını sırasında eşine telefon etti.

Mynet'te yer alan habere göre telefonu açan kocasına “Neredesin” diye soran kadın, “Şu an toplantıdayım. Aramanı açmadıysam meşgulüm demektir. Cevap vermiyorsam aramaya devam etmenin ne gereği var?” diye konuştu.

Evlilik yıl dönümleri olmasına rağmen kocasının başka bir kadınla buluştuğu anları gösteren kadının gönderisi kısa sürede 5 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Haberin Devamı