Gazete Vatan Logo

Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları!

Boğaziçi Üniversitesi duyurdu! 209 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilana göre, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli, bahçıvan, şoför, büro personeli, mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarında alım yapılacak. Başvurular, 21 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Boğaziçi Üniversitesi personel alımı şartları!

Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları!

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alınacağını duyurdu! Yayımlanan ilana göre, en az lise mezunu 209 personel alınacak. Personel alımı, , koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli, bahçıvan, şoför, büro personeli, mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarında yapılacak. Başvurular, 7 Ağustos’ta başladı. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Boğaziçi Üniversitesi personel alımı şartları!

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvuruda bulunacak adaylar 7-21 Ağustos tarihleri arasında Üniversitenin Güney Kampüs Etiler Kapı Girişinde yer alan başvuru noktasına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Adaylar belirtilen unvanlardan yalnızca bir (1) tanesine başvuru yapabilecek. Başvuru tarihinden sonra yapılan müracaatlar ile istenilen belgeleri eksik getiren ve nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacak. *Başvurular incelendikten sonra, KPSS (B) grubu puan sırasına göre her bir unvan için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonunun on katına kadar adayların isim listesi ve yapılacak olan sınavın şekli ile ilgili diğer bilgiler www.boun.edu.tr adresinden ilan edilecek. Asil adaylar Arşiv Araştırmasının olumlu gelmesi neticesinde göreve başlayacak. İlan edilen pozisyonlara atanmaya hak kazanan adaylardan gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunduğu tespit edilenler ile istenilen şartlardan herhangi birini taşımadığı sonradan anlaşılanların sözleşmeleri yapılmış ise derhal fesih edilecek, haklarında yasal işlem yapılacak ve kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecek.

Haberin Devamı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

- Fotoğraflı Başvuru Formu (Üniversite Web sayfasında yayımlanan form doldurulacaktır)

- Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi

- Diploma veya Mezuniyet Belgesinin onaylı fotokopisi (e-Devlet Çıktısı Kabul Edilecektir)

- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi

- 2020 KPSS Sınav Sonuç Belgesi

- Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı Fotokopisi (Koruma ve Güvenlik Görevlisi Unvanı İçin)

Haberin Devamı

- Herhangi bir sağlık kuruluşundan alınan Boy-Kilo Gösterir Belge (Koruma ve Güvenlik Görevlisi Unvanı İçin) (İlgili belge temin edilememişse Üniversiteiçinde yer alan Mediko Sosyal Şube Müdürlüğü’nden ölçüm yaptırılabilir)

- Sağlık Raporu (Bir tanesi Psikiyatr olmak üzere Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış heyet raporu-Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecek)

- Sertifika, Belge (Başvurulan pozisyonda yazıyorsa istenilecektir)

- SGK Hizmet Dökümü

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

GENEL ŞARTLAR

- İlanda belirtilen genel ve özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

- İlan tarihinin ilk günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını bitirmemiş olmak

- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde anılan kanun ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” Hükmüne uygun olması,

Haberin Devamı

- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Gerektiği durumlarda mesai saatleri dışında çalışmaya engel bir durumu olmamak,

- Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak,

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

- Yapılacak olan Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmamak.

İlanın detayları için tıklayın

Başvuru formu için tıklayın