Gazete Vatan Logo

Özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Özür grubu atama sonuçları ne zaman belli olacak? Mazeret atama sonuçları MEBBİS personel.meb.gov.tr!

Özür grubu atama sonuçları araştırmaları yoğunlaştı. Özür grubu atama başvuruları 2 Ocak ve 6 Ocak tarihleri arasında yapıldı. Sonuçların açıklanmasıyla öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazeretleri ve engellilik durumuna bağlı olarak yer değiştirme işlemi tamamlanacak. Peki, özür grubu atama sonuçları açıklandı mı, Mazeret atama sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Özür grubu atama sonuçları…

Özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Özür grubu atama sonuçları ne zaman belli olacak? Mazeret atama sonuçları MEBBİS personel.meb.gov.tr!

Özür grubu atamaları sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı, ne zaman belli olacağı merak ediliyor. 2023 Yarıyıl Tatili Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme başvurularının tamamlanmasının ardından sonuçların açıklanacağı tarih sorgulanıyor. Peki, Özür grubu atama sonuçları açıklandı mı? Özür grubu atama sonuçları ne zaman belli olacak? İşte Mazeret atama sonuçları MEBBİS personel.meb.gov.tr…

ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Özür grubu atama sonuçları 18 Ocak tarihinde açıklanacak. Yer değiştirmeler, öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacaktır. Hizmet puanının eşitliği hâlinde sırasıyla; öğretmenlikteki hizmet süresi daha fazla olana, öğretmenliğe daha önce başlayana öncelik verilecek; eşitliğin devamı hâlinde ise atanacak öğretmen bilgisayar kurası ile belirlenecektir.

ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI SORGULAMA

Sonuçlar, “personel.meb.gov.tr” adresinde yayımlanacak olup yer değiştirmesi yapılan öğretmenlerin tebligat, ayrılma ve başlama işlemleri Yer Değiştirme Takviminde belirtilen süreler içinde tamamlanacaktır.

Açıklamalarda yer almayan hususlarda Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Atama ve Yer
Değiştirme Yönetmeliği ile Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğinin ilgili hükümleri esas alınacaktır.

Haberin Devamı