Gazete Vatan Logo

Çalışanlara doğalgaz desteği! Çalışanlara 1000 TL doğalgaz desteği ne zaman verilecek, başvurusu nasıl yapılacak, şartlar açıklandı mı, kimler yararlanacak?

Kabine Toplantısının ardından “doğalgaz desteği” konusu gündem oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " 3 milyar liralık doğalgaz desteği vererek vatandaşlarımızı karda, kışta sıcak bir yuvaya kavuşturmakta kararlıyız." ifadelerini kullandı, desteğin hane başı arttığını duyurdu. Öte yandan TBMM'de, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş başkanlığında bürokratların da katıldığı toplantıda, yeni torba teklif için mesai yapıldı. Düzenleme içinde; şirketlerin, çalışanlarına doğalgaz desteği vermesi de öngörülüyor. Söz konusu gelişmenin ardından Çalışanlara doğalgaz desteği ne zaman verilecek, şartları açıklandı mı, kimler-nasıl yararlanacak? Çalışanlara 1000 TL doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılacak?

Çalışanlara doğalgaz desteği! Çalışanlara 1000 TL doğalgaz desteği ne zaman verilecek, başvurusu nasıl yapılacak, şartlar açıklandı mı, kimler yararlanacak?

Şirketlerden çalışanlara bin liraya kadar doğal gaz desteği verilmesinin öngörülmesi ardından “Çalışanlara doğalgaz desteği” hakkında yapılan aramalar da arttı. Şirketlerin, çalışanlarına 1000 liraya kadar doğal gaz desteği vermesi öngörülüyor. Şirketlere, çalışanlarına doğal gaz desteği vermesi halinde vergi ve sigorta pirimi muafiyetleri sağlanması da gündeme geldi. Peki, Çalışanlara 1000 TL doğalgaz desteği ne zaman verilecek, Çalışanlara doğalgaz desteği başvuru şartları açıklandı mı, kimler yararlanabilecek?

Çalışanlara 1000 TL doğalgaz desteği ne zaman verilecek?

Düzenleme içinde; şirketlerin, çalışanlarına 1000 liraya kadar doğal gaz desteği vermesi öngörülüyor.

AK Parti, icra takibi başlatılan iki bin lira altı borçların tasfiyesini de öngören düzenlemeleri içeren yasa teklifini 1 Ekim'den sonra TBMM'ye sunacak.

Çalışanlara doğalgaz desteği başvuru şartları, kimlerin yararlanacağı konusu henüz netleşmedi.