Gazete Vatan Logo

Uzman Öğretmenlik sınavı gözetmen ücreti 2022! Yedek Gözetmen, Salon Başkanı, Bina Yöneticisi, Bina Yönetici Yardımcısı sınav görevli ücreti ne kadar?

Uzman Öğretmenlik Sınavı 19 Kasım 2022 tarihinde 81 ilde Türkiye saati ile 10.00’da merkezî sistemle aynı anda yapılacak. Sınav başladıktan sonra ilk 15 dakika içinde gelen adaylar sınava alınacak ve bu adaylara ek süre verilmeyecektir. Sınav güvenliğinin sağlanması için sınavın ilk 30 dakikası tamamlanmadan sınav salonu terk edilmeyecektir. Sınav bitimine 15 dakika kala hiçbir aday sınav salonundan çıkmayacaktır. Peki, Uzman Öğretmenlik sınavı gözetmen ücreti 2022 ne kadar? İşte Yedek Gözetmen, Salon Başkanı, Bina Yöneticisi, Bina Yönetici Yardımcısı sınav görevli ücreti…

Uzman Öğretmenlik sınavı gözetmen ücreti 2022! Yedek Gözetmen, Salon Başkanı, Bina Yöneticisi, Bina Yönetici Yardımcısı sınav görevli ücreti ne kadar?

Uzman Öğretmenlik sınavı bugün uygulanacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan sınav beş seçenekli 100 sorudan oluşacak. Sınav süresi 150 dakika olarak uygulanacaktır. Peki 19 Kasım 2022 Uzman Öğretmenlik sınavı gözetmen ücreti ne kadar? Uzman Öğretmenlik sınavı gözetmen ücreti...

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV GÖREVLİ ÜCRETİ NE KADAR?

Uzman öğretmenlik sınavı MEB bünyesinde gerçekleşecek. MEB'in en geniş katılımlı sınavlarından biri olacak uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavlarında görevli olanlara verilecek ücretler de belirlendi.

Gözetmen Sınav Görevli Ücreti: 427 TL

Yeden Gözetmen Sınav Görevli Ücreti: 320 TL

Salon Başkanı Sınav Görevli Ücreti: 440 TL

Bina Yöneticisi Sınav Görevli Ücreti: 501 TL

Bina Yönetici Yardımcısı Sınav Görevli Ücreti: 453 TL