Gazete Vatan Logo

Gmail hesap açma işlemleri

Dünyanın en kapsamlı mail platformu Google'un mail servisi olan Gmail, hızlı mail alma ve gönderme, sesli mesaj gönderebilme gibi bir çok özelliği içerisinde barındırıyor. Gmail kaydolma, gmail hesabı açma, gmail mail gönderme ile ilgiler Gmail açma ücretsiz gmail hesabı oluşturma nasıl yapılıyor? İşte tüm detaylar haberin içeriğinde...

Gmail hesap açma işlemleri

Dünyanın en büyük arama motoro Google’ın bünyesinde bulunan ve tüm dünyada en çok tercih edilen mail servislerinden birisi olmayı başaran Gmail yeni hesap oluşturmak için hangi yolları izlemek gerekiyor? İşte merak edilen detaylar...

GMAİL HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Açılan sayfada daha önceden almış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız. Daha sonra Gmail hesap ayarlarınızı gerçekleştirmek isterseniz de ekranın sağ üst kısmında bulunan hesap ayarları sekmesinden tüm ayarlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Bu ayarlar kısmından Gmail tema ayarları, Gmail imza ayarları veya klasör ayarlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Gmail şifremi hatırlamıyorum

Önceden herhangi bir Google ürününde (Gmail, Google+ veya YouTube gibi) oturum açtıysanız zaten bir Google Hesabınız vardır. Söz konusu ürün için oluşturduğunuz kullanıcı adını ve şifreyi kullanarak denemek istediğiniz yeni Google ürünlerinde oturum açabilirsiniz. Kullanıcı adınızı veya şifrenizi unuttuysanız Oturum açma sorunu sayfasını ziyaret edin.

Haberin Devamı

https://support.google.com/mail/answer/41078?hl=tr

Gmail hesap edinme

Bir Google Hesabı, tek bir kullanıcı adı ve şifreyle Gmail, Google+, YouTube ve diğer pek çok Google ürününe erişmenizi sağlar. Google Hesabı bir Gmail adresi ve bir Google+ Profili ile birlikte verilir. Bir Google Hesabı oluşturduktan sonra, tüm Google ürünlerinde oturum açmak için aynı kullanıcı adını ve şifreyi kullanabilirsiniz.

Gmail giriş işlemleri haberimizde. Google şirketinin milyonlarca kullanıcısı olduğu mail hizmeti olan Gmail'e giriş ve hesap açma işlemlerinden haberimizde bahsediyoruz. Mobil cihazlarda ve bilgisayarlarda kolayca kullanılabilen e-posta hizmetinden sizde faydalanabilirsiniz. İşte Google Gmail giriş işlemleri ve hesap açma hakkında detaylı bilgiler.

Bağlı uygulamalar ve siteler

Hesabınıza bağlanmasını onayladığınız uygulamaları ve siteleri incelemek ve kayıtlı şifrelerinizi takip etmek için oturum açın.

Kişisel bilgileriniz

Hangouts, Gmail ve Haritalar gibi Google ürünlerinde başkalarının sizi bulmasına yardımcı olmak ve sizinle iletişime geçilmesini kolaylaştırmak için bu temel bilgileri (adınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız) yönetin. Hesabınızda oturum açarak bu bilgileri yönetebilir ve gizli tutabilirsiniz.

Haberin Devamı

Etkinlik kontrolleri

Google Hesabınızla birlikte kaydettiğimiz etkinlik verileri (gittiğiniz yerler, arama ve göz atma etkinliğiniz), işe gidip gelme konusunda Haritalar'da daha iyi seçeneklerden Arama'da daha hızlı sonuçlar elde etmeye kadar hizmetlerimizi sizin için daha hızlı ve çok daha yararlı hale getirebilir. Bu ayarları incelemek ve düzenlemek için oturum açın.

Hesap özeti

Google Hesap Özeti, oturum açarak gerçekleştirdiğiniz son etkinliklerinize (örneğin, kaydettiğiniz doküman ve e-postaların sayısı vb.) ilişkin hızlı bir bakış sağlar ve ürün ayarlarınızı doğrudan yönetmenize olanak verir.

Gmail giriş ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz. Google Gmail oturum açma işlemleri ile karşınızdayız. Son yıllarda en çok kullanılan mail hizmetlerinden olan gmail hesabınıza giriş yapmak için gereken bilgileri haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Google şirketinin milyonlarca kullanıcısına sunmuş olduğu mail hizmetlerinden yararlanmak için oturum açabilirsiniz. İşte Google Gmail giriş ekranı ve oturum açma işlemleri.

Haberin Devamı