Gazete Vatan Logo

2017'de Balık burcunu neler bekliyor

Derin sorgulamalar sonucunda kendinizi daha iyi anlayacaksınız. Yaşamınızla ilgili zor düşüncelere alışık olmadığınız için, detayları daha bireysel değerlendiriyordunuz.

2017'de Balık burcunu neler bekliyor

Alışkanlıklarınızı yaşamın bütünlüğünü bozmadan katı bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyor, düzen içinde yerinizi almaya hazırlanıyorsunuz. Öğrencilik döneminden öğretmenliğe terfi ederken, geçiş döneminin sancılarını hafifletmek için kozmik desteği gelecektir. Sezgisel yetenekleriniz daha da artıyor ve spiritüel konular belki şimdiye kadar hiç ilginizi çekmemişti. Artık içinizden geçen her şeyi kolayca yaşama dökebileceksiniz. Ruhsal enerjinizin yardımıyla manevi yönünüz güçlenecek ve başarmayı planlarınız olaylar kendiliğinden rayına oturacak. Uzak yollarla ilgili şanslar sizden yana. . Finans konularına dikkat etmelisiniz.. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecektir. Büyük meblağlarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Senet ve çek olaylarına girdiğiniz zaman asla geriye alamayacağınız kayıplarınız olacaktır. Ailenizin sizinle ilgili öngörülerini göz ardı etmemelisiniz. Yatırım konusunda, partnerinizin ve güçlü işbirliği yaptığınız kişilerin düşüncelerinden olumlu bir şekilde etkileneceksiniz. Onların hatırı sayılır yardımlarını alacaksınız. Severek yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi iyi takip ederek disiplin içinde davranışlarınızı sürdüreceksiniz. Birçoğunuz maddi konulardaki başarınızı çevresel faktörlerle birleştirecek, ortak işbirliği içine gireceksiniz. Sizi rahatlatan ve kişiliğinizi vurgulayan işler için her türlü çılgınlığa hazırsınız.

Haberin Devamı

BALIK KADINI AŞK:

Alıngan bir öfkelilik hali, bitmek tükenmek bilmeyen göz yaşlarınızla, bazen en anlayışlı kişileri bile çileden çıkarabilirsiniz. Duygusal arayışlarınız hiç bitmez. Siz aşk için dünyaya geldiniz. Kronik bir romantizm hastası olmak, evlilikte problemlere neden olsa da, bir gün anlaşılmayı hep bekleyeceksiniz.. Aşırı bağlılık ve ölçüsüzlük yaşamınızda her zaman sizi üzecektir. Zengin iç dünyanızı karşınızdaki kişiye aktarmayı beklerken, kendinizi yanlış evliklerin içinde bulabilirsiniz. Yaşamın gizli büyüsünü çözmüş olsanız bile bunu anlatabilmeniz zaman alabilir.

Haberin Devamı

2017 yılında aşk hayatınız ciddiyet kazanıyor. Evli olanlar için uyum içinde bir beraberlik söz konusu. Bekarlar için ciddi ilişkiler söz konusu olacak. Bazılarınız yeni bir aşka kavuşacaklar ve yeni bir beraberliğin temellerini atacaklar. Yılın ilk günlerinde, eski sevgiliniz veya eşinizle ilgili yeniden bir araya gelme olasılığınız var. Eski bir arkadaşınızla karşılaşmanız sizi romantik bir ilişkiye başlamanıza neden olacaktır. Düşlerinizin gerçekleşmesi olasılığı sizi heyecanlandıracaktır. İleride bir çok gelişmenin başlangıcı bu günlerdeki ilişkilerinize bağlı gelişecektir Yine bu ay yanılgılar ve farklı anlaşılmalar söz konusu. Yalnızsanız, 7 Mart- 21 Mart dönemlerinde bir aşk kapınız çalacaktır. Bugünlerde gideceğiniz sosyal ortamlarda aşk kapınızı çalacak. İlişkilerinizde kalıcı duygular

beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kollayacaksınız. 15 Mart- 23 Mart döneminde, eşinizle aranızdaki sorunları tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de, çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak.

Haberin Devamı

BALIK ERKEĞİ AŞK

Sizin insanlara huzur veren sevimli bir yanınız vardır ve yaşam boyunca bu özelliğinizi kaybetmek istemezsiniz. Size ihtiyacı olan kişileri çok fazla gözünüzde büyütüyor ve yanılgıya çabuk düşüyorsunuz. Yardımseverliğiniz çoğu kez başınıza iş açıyor

19 Nisan- 28 Mayıs tarihlerini kapsayan aşk ilişkilerinizde önemli ve yaşamınızı etkileyen kararlar almaktan sakınmalısınız. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak.

14-22 Haziran döneminde yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçınmalsınız.1 Temmuz- 1 Eylül döneminde romantik ilişkiler ön planda olacak. Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak aşk duygularınızın yoğun olacaktır. Evliyseniz, 30 Ağustos-13 Eylül döneminde eşinizin işi veya sağlığıyla ilgili problem çıkabilir. Fakat kısa sürede çözülecektir. Yılın son dönemlerinde kendinizden daha yaşlı bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını deneyeceklerdir.

Haberin Devamı

İŞ HAYATI

Bu yıl sosyal kariyerinizin iş durumunuz etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler.7 Ocak- 7 Şubat tarihlerinde bir arkadaşınızdan sıra dışı bir teklif alacaksınız. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. İlişkilerinizi gözden geçirmek için tam sırası..

7 Mart- 21 Mart döneminde beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz.14-22 Haziran günlerinde işle ilgili her hangi bir girişimden kaçınmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerden gelebilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız.

1 Temmuz –16 Eylül döneminde, iş yerinizde köklü değişimler söz konusu. Bazı arkadaşlarınız işten ayrılabilirler. 13 Temmuz –21 Temmuz bir arkadaşınızın desteği ile önemli bir iş başarısı sizi bekliyor. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Yine bu dönemde partnerinizle paylaşımlarınızın ve satın alma duygunuzun artacağı günler içindesiniz.

SAĞLIK

Buyıl sağlığınız etkileyecek kişisel fobilerinizden, korkularınızdan kurtulabilirsiniz.

1-15 Ocak tarihlerinde duygusal takıntılarınız yüzünden ruhsal bunalıma düşmek istemiyorsanız, geçmişin sorunlarına takılıp yaşadıklarınızı gözünüzde büyütmemelisiniz.

Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolün de gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

18-26 Ocak tarihlerinde meditasyon ve hafif jimnastik hareketleri yapmanızda yarar var. Uzun yürüyüşlerle sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek sizi daha da zinde yapacaktır.

1Temmuz- 16 Eylül dönemlerinde yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak.

Enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz

16 Ağustostan sonra tıbbi bir kontrolden geçmenizde yarar var.

Yılın son günlerinde kendinizle baş başa kalmayı denemelisiniz.

BAŞARI RENGİNİZ: Beyaz, siyah, bordo

AŞK RENGİNİZ: Beyaz, gri, lacivert, bej, kahverengi

SAĞLIK RENGİ: Çingene pembesi, portakal rengi, Parlak sarı, ateş kırmızısı.