Gazete Vatan Logo

Züccaciyede 50’nci yılı geride bıraktı

Temellerini 1967 yılında atan Narin Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türkiye’de züccaciye ve endüstriyel mutfak sektöründe önde gelen firmalar arasında yer alıyor.

Züccaciyede 50’nci yılı geride bıraktı

Temellerini 1967 yılında atan Narin Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türkiye’de züccaciye ve endüstriyel mutfak sektöründe önde gelen firmalar arasında yer alıyor. Narin’in ürün gamında yaklaşık 1.000 farklı kalem yer alırken, çatal kaşık ve bıçağın yanında ev serileri, masaüstü aksesuarları, horeca ve açık büfe ekipmanları öne çıkan ürünlerini oluşturuyor.

Narin, Türkiye’nin yanı sıra Mısır, İran, Irak, Azerbaycan, Kosova, Romanya, İspanya, Hollanda ve Kanada’ya ihracat yapıyor. Narin Madeni Eşya kurucu ortaklarından Adnan Narin, “Narin, bugün 1.000 farklı ürün kalemi ile Türkiye’de sektöründe önde gelen firmalar arasında yer alıyor. 50 yıllık bu süreçte, hedeflerimizi gerçekleştirebilmemizin ve başarılara imza atmamızın en önemli unsuru çalışanlarımızdır. Gelecek dönemde de Türk ekonomisine ve istihdamına güçlü katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.