Gazete Vatan Logo
Magazin Zorlu PSM’de Titanic heyecanı

Zorlu PSM’de Titanic heyecanı

Zorlu PSM direktörü Murat Abbas, yeni sezonun ilk müjdesini verdi. ‘Titanic’, ‘Amadeus’, ‘Aliens’ ve ‘Lord of the Rings: Two Towers’ gibi kült filmlerin gösterimleri ve müzik dinletileri yapılacak.

Zorlu PSM’de Titanic heyecanı

Zorlu Performans Sanatları Merkezi direktörü Murat Abbas, merakla beklenen yeni sezon programının bir kısmını önceki gün açıkladı. 30 Eylül - 1 Ekim’de MIX Festival ile başlayacak sezonda rock’tan caz’a, funk’tan blues’a farklı türlerde konserlerin yanı sıra bu sene ilk defa düzenlenecek etkinlikler öne çıkıyor.

Geçtiğimiz sezon ‘Lord of the Rings Live Concert’ büyük yankı uyandırmıştı. Bu yıl listeye Titanic (28 - 29 Ekim) Amadeus (24 - 25 Şubat 2017), Aliens (22 - 23 Nisan 2017) ve Lord of the Rings: Two Towers (20 - 21 Mayıs 2017) gibi kült filmlerin canlı gösterimleri eklendi. ‘MIX - Seslerarası Bir Deneyim’, plak pazarı, bitpazarı ve sergilerle tam bir festival ortamı sunulacak. Yerli gruplardan Büyük Ev Ablukada: Fırtınayt, Sattas, Ceza, Baba Zula, Hey! Douglas, Taksim Trio öne çıkarken Latin Amerikalı reggae grubu Che Sudaka ve İngiliz Oi Va Voi merakla beklenen gruplardan... 3 - 12 Mayıs 2017’de ise Caz Festivali düzenlenecek. Açıklanan isimler arasında Chick Corea Trio with Brain Blade & Eddie Gomez, Michel Camilo & Tomatito yer alıyor.

Haberin Devamı

Broadway efsanesi

Broadway tarihinin en önemli müzikallerinden biri olarak kabul edilen West Side Story, 1- 18 Mart 2017 tarihleri arasında toplam 21 performans boyunca Zorlu PSM Ana Tiyatro’da gelenleri büyüleyecek.

Sonar’a davetlisiniz

1994’ten beri gerçekleştirilen Sónar Festival nihayet bu sene İstanbul’a uğruyor. Dört farklı sahnede konserlerin ve konferanslarla beraber sergilerin, sanat ve teknoloji performanslarının da sergileneceği festivalin teması ‘The Immediate Future’ (Yakın Gelecek)...