Gazete Vatan Logo
Magazin Ziynet Sali’ye geçmiş olsun yağmuru!

Ziynet Sali’ye geçmiş olsun yağmuru!

Pazartesi günü ameliyat olan Sali son durumunu sosyal medya üzerinden paylaşınca şarkıcıya geçmiş olsun mesajları yağdı.

Ziynet Sali’ye geçmiş olsun yağmuru!

İngilizce albümü için yaz başında Londra’ya giden şarkıcı Ziynet Sali dans eğitimi görmek üzere 5 ayrı uzmanın görev aldığı 3 aylık kamp programının temposuna ayak uyduramadı. Yoğun kamp programı Ziynet Sali’nin omuriliğini zedelemesine neden oldu. Geçtiğimiz Pazartesi günü ameliyat olan Sali son durumunu sosyal medya üzerinden paylaşınca şarkıcıya geçmiş olsun mesajları yağdı.

Ziynet Sali “Doktorum ve tüm ekibine, siz merak eden, mesaj yazan, arayan soran yanımda olan sevenlerime kalben teşekkür ederim, sağlıklı güzel günlerde görüşmek üzere. yola devam“ notunu instagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

Uzun süredir var olan disk deformasyonum sebebiyle zirve yapan bel ağrılarım için dün başarılı medikal bir tedavi yapıldı... taburcu oldum... Dr um evde istirahat dedi. Doktorum Kamer Dere ye tüm Acıbadem ekibine ve siz merak eden,mesaj yazan, arayan soran yanımda olan sevenlerime kalben teşekkür ederim... sağlıklı güzel günlerde görüşmek üzere... Yola devam... ????????????????????????

Ziynet Sali (@ziynetsali)'in paylaştığı bir gönderi ()