Gazete Vatan Logo
Magazin Zırh koysan neye yarar?

Zırh koysan neye yarar?

Ünlü sinema sanatçısı Cüneyt Arkın'ın Aşk-ı Memnu'nun olaylı sahnesine ne yorum yaptı

Omurilik ve boynundaki sinir sıkışması nedeniyle geçtiğimiz aylarda ameliyat olan 72 yaşındaki sinema sanatçısı Cüneyt Arkın, şu günlerde evinde dinleniyor. Ameliyatının başarıyla geçtiğini ve eski sağlıklı günlerine dönmek için fizik tedavi gördüğünü söyleyen Arkın, ameliyat sonrası suskunluğunu ilk kez Günaydın'a konuşarak bozdu.

Arkın, "23-24 yaşında başladım sinemaya. Tam, dört nala yaşayacaksın, hoyratça sevişeceksin, iştahla üreteceksin, o yıllar; ama biz sete kapandık. Kendime dönüp bakma olanağı bulamadım. Pişmanım." dedi.



Arkın, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Aşkı Memnu' daki sevişme sahneleri için, "Aramıza yastık koyduk" açıklamaları hakkında sorulan "Sizin zamanınızda da böyle miydi?" sorusuna şöyle cevap verdi: "Yastık niye koyuyorsun ki; eğer niyetin kötüyse, yüreğinden kötülük geçiyorsa, affedersiniz, yastık değil, zırh koysan önemi yok. Bizler öyle değildik. Fatma Girik ile Antalya'da film çektiğimiz zaman, otel yok. Hamam gibi yerlerde aynı odada kalırdık. O, yemeğimizi hazırlardı. Bizler koştururduk. Biz öyle bir arkadaşlıktan, profesyonellikten geliyoruz."


Haberin Devamı