Gazete Vatan Logo

Ziraat Türkiye kupası yarı final eşleşmeleri 2020 | Ziraat Türkiye kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmalarının sona ermesiyle yarı final eşleşmeleri belli oldu. Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor ve Fraport TAV Antalyaspor rakiplerini eleyerek bir üst tura yükselirken, yarı finalde Trabzonspor - Fenerbahçe ve Alanyaspor - Antalyaspor maçları oynanacak. Peki Türkiye Kupası'nda yarı final maçları ne zaman oynanacak? İşte Ziraat Türkiye kupası yarı final eşleşmeleri 2020…

Ziraat Türkiye kupası yarı final eşleşmeleri 2020 | Ziraat Türkiye kupası yarı final maçları ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finali heyecanı Erzurumspor-Trabzonspor, Sivasspor-Antalyaspor mücadeleleriyle sona erdi. Günün ilk maçında 5-0'ın rövanşında Trabzonspor, Erzurumspor'u 4-1 mağlup ederek yarı finale yükseldi. 4 Eylül Stadyumu'nda Antalyaspor ile Sivasspor karşı karşıya gelerek 1-1'lik skorla Antalyaspor da yarı finale çıktı.

TÜRKİYE KUPASI'NDA YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ

Türkiye Kupası yarı finalinde Kırklarelispor’u eleyen Fenerbahçe ile Erzurumspor’u eleyen Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'ı eleyen Aytemiz Alanyaspor ile Sivasspor'u eleyen Antalyaspor sahada kozlarını paylaşacak.

YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen takvime göre, yarı final ilk karşılaşmaları 3, 4 veya 5 Mart'ta, rövanş maçları ise 21, 22 veya 23 Nisan'da oynanacak.

Finale kalan ekipler ise 21 Mayıs 2020'de karşı karşıya gelecek.