Gazete Vatan Logo

Zeytin Dalı Harekatı'ndan acı haber! 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, 11 Ekim'de Zeytin Dalı Harekatı bölgesine bulunan bir üs bölgesine terör örgütü tarafından düzenlenen saldırı sonucu yaralanan bir askerin şehit olduğunu duyurdu.

Zeytin Dalı Harekatı'ndan acı haber! 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Zeytin Dalı Harekât Bölgesindeki bir üs bölgemize 11 Ekim 2019 tarihinde PKK/YPG’li teröristlerce yapılan havan saldırısında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman bir silah arkadaşımız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 21 Ekim 2019 tarihinde şehit olmuştur."

SAMSUN'A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki bir üs bölgesine PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen havan saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Mutlu Can Meşeci, tedavi gördüğü Gaziantep Devlet Hastanesinde 10 gün sonra şehit oldu. Şehit Uzman Onbaşı Meşecinin acı haberi Samsunun Bafra ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan ailesine ulaştı. Bekar olan şehit Uzman Onbaşı Meşecinin baba evine Türk bayrağı asıldı.

DEDESİ ASKER SELAMIYLA KARŞILADI

Baba evine gelen Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer ile İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğanı şehidin dedesi İbrahim Şener asker selamı vererek, karşıladı.

Haberin Devamı

DOĞUM GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE YARALANDI

Bir ağabeyi bulunan Meşecinin yaralanmadan 2 gün önce doğum günü olduğu öğrenildi. Şehit annesi Fadime ve şehit babası Mevlüt Meşecinin Gaziantepte bulunduğu bildirildi.

NOTU YÜREK YAKTI

Öte yandan Şehit Uzman Onbaşı Meşecinin geçen 23 Ağustosda Bafraya gelişi sırasında gittiği bir pide salonuna bıraktığı Bir gün şehit olursam cennete pide yollar mısın Bahtiyar abim yazan notu ise sosyal medyada paylaşıldı.