Gazete Vatan Logo

Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nden acı haber geldi

Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG’li teröristlerin Tel Rıfat bölgesinden açtıkları ateş sonucunda bir askerin şehit olduğunu, bir askerin ise ise yaralandığını açıkladı.

Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nden acı haber geldi

Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nden acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı, PKK/YPG’li teröristlerin Tel Rıfat bölgesinden açtıkları atışlar sonucunda bir askerin şehit olduğunu, bir askerin ise ise yaralandığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekât Bölgesinde, 04 Mayıs 2019 tarihinde, PKK/YPG’li teröristlerin Tel Rıfat bölgesinden açtıkları atışlar sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedefler meşru müdafaa hakkı kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımız ile derhal ateş altına alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" denildi.