Ruhumuzu akışa bırakalım geçmişle yüzleşelim

1 Eylül’de yaşanan güneş tutulması ve 16 Eylül’deki ay tutulması burçları birçok yönden etkileyecek. Astrolog Zeynep Turan, bu tutulmaların burçlar üzerinideki etkisini ve bizi nelerin beklediğini yorumladı...

Eğlenceli, coşkulu, yere göğe koyamadığımız güneşin konumu artık yavaş yavaş Başak burcuna teslim etmeye kendini hazırlıyor. Yani artık olgunlaşma dönemi başladı. Hayatın bazı detaylarına pratik bakış açımızı yansıtabilirsek hala eğlenmek için zamanımız var. Kişisel yaşam yolculuğunda daha fazla bilgi ve anlayış bekleyebiliriz. İletişim bu açıdan çok önemli olacak. Ruhsal enerjimizi doğru akışa bırakabilmek için geçmişle yüzleşmekten kaçmamalıyız. Radikal çıkışlar, kararlar, sıra dışı olaylar ve düzen arayışları resim çerçevesini kendimiz oluşturup, istediğimiz gibi süsleyebileceğimizi gösteriyor.

BUNLARA HAZIRLIKLI OLUN!

- Huzurunuz değişkenlik göstermeye başlayabilir.

- Ev satın almayı düşünebilir, yaşam alanınızda düzenlemeye gidebilirsiniz. Aceleci ve sabırsız davrandığınızı fark edebilirsiniz.

- Takdir edilme ihtiyacınız artabilir.

- Kariyer hedefleriniz şekillenebileceği gibi, bir kariyerin bitişine de tanık olabilirsiniz.

- Tartışmalar yaşayabilir, hazır cevap olan siz sus pus kalabilirsiniz.

Haberin Devamı

MERKÜR RETROSUNU UNUTMAYIN!

İletişim ve zekayı yöneten Merkür’ün Başak burcunda geri hareketini de unutmayalım, evet. 30 Ağustos’ta başlayan etki 22 Eylüle kadar Başak burcunda devam edecek.

Ruhumuzu akışa bırakalım geçmişle yüzleşelim

KOÇ

İnatlaşmaların bitecek

Kariyer ve seçimlerin ön planda. Güneş tutulmasının etkisiyle işler biraz karışık gibi ama çözüm sende. Çalışan bir Koç’san iş yerindeki otoritelerle ters düşebilir veya ekipten bir arkadaşınla çatışma söz konusu olabilir. İlişkilere derin bakmak, ortak zemin oluşturmak, arkadaş ilişkilerin açısından da olumlu etkiler sağlıyor. 22 Eylül’ de düşündürücü ilişkiler ve inatlaşmalar ortadan kalkabilir.

BOĞA

Yeni değişimler yolda

Fırsatlar kapını çalacak. Bu da seni seçim yapmak zorunda bırakabilir. Her neyi seçersen seç girmiş olduğun sınavların sonuçlarını alacak ve yeni değişimlere doğru bir yola çıkacaksın. İş yerinde otoritelerle ve seni çekemeyen insanlara karşı vereceğin savaş tamam ya da devam demene neden olabilir. Ayın ilk günlerinde yaşanan Güneş Tutulması ilişkilerinde adaptasyon sorununu ortaya çıkarabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER

Hedeflerinden vazgeçme

Sesini duyurmak için ideal bir aydasın. Ailende seni desteklediğini düşündüğün kişilerin aslında senden uzak olduklarını görmek seni çok yaralayabilir ama her şeye rağmen sen hedeflerin ve hayallerin doğrultusunda yaşamaya devam etmelisin. İnsanlara gösterdiğin iyi niyet bu ay artık yerini daha sert ve keskin duygulara bırakabilir. Ağustos ayının son gününde meydana gelen Merkür Retro’su ile özel ilişkilerinde gecikmeli itiraflar oluşabilir.

YENGEÇ

Daha cesur olacaksın

Uzun zamandır içinde tuttuğun ne varsa sözünü sakınmadan söyleyebileceğin bir ay seni bekliyor. Bir süre insanlardan uzak kalmak isteyebilirsin. Eğer evli veya ilişkisi olan bir Yengeç’sen sevdiğinle yan yana olmak isteyebilirsin. Ya da ailenin dizinin dibinden ayrılmak sana zor gelebilir. Ay tutulması bazı gerçekleri saklamanın yersiz olduğunu gösterecek.

ASLAN

Yeni heyecanlar var

Bu ay yeni iş alanları bulmak isteyebilir, kendi işini kurmak için adım atabilirsin. Planlarını gerçekleştirebilmen için ailen, bazı şartlarla yanında olabilir. Eğer yatırım yapmak adına mülk sahibi olmak istiyorsan bu ayın sonuna kadar beklemelisin. Yeni heyecanlara ayın 22’sinden sonra hazır olun derim.

Haberin Devamı

BAŞAK

Kaçan fırsatları yakala

12 yıl önce yaşamış olduğun fırsatlar tekrar gelip seni buluyor. Yatırımları olan biriysen iş yapısı seni fazlasıyla zorlamış olabilir. Güneş tutulması burcunda meydana geldi ve arkana yaslanmayı kabul edersen, kaçırmış olduğun fırsatları tekrar geri gelecek.

TERAZİ

Yaratıcılığın ön planda

Senin için heyecanlı ve şaşırtıcı bir ay. Meşgul olacağın ilk hafta Merkür Retro’su ile yaratıcı yönlerini ortaya çıkarabilirsin.Senin üzerinde egolarını ispatlamak isteyenlerden uzak duracağın bir ay. Evli veya birlikteliği olan bir Terazi burcuysan partnerinle yapmak istediklerinin olması için oldukça strese girebilir ve fazlaca mücadele ediyor olabilirsin. Aşkta beklentilerini şimdilik erteleyebilirsin.

AKREP

Hayatın hareketleniyor

Yaklaşık 6 aydır verdiğin mücadele hangi konudaysa emeğinin karşılığını bu ay alacaksın. İlişkilerinde daha keskin, net ve açıklayıcı olacaksın. Eğer uzun zamandır akademik başarıları ile taçlanmayı bekliyorsan güneş tutulması ile gelişmelere hazırlıklı ol. 22’i Eylül’ de mevsim kendini sonbahara bırakıyor ve sosyal hayatın canlanıyor. Sanata eğilimin yeni kurslar denemene vesile olabilir.

Haberin Devamı

YAY

Kolaylıklar seninle

Bu ay kariyerinle ilgili ani kararlar alman söz konusu olabilir. Uzun zamandır bir firmada çalışansan bazı durumlara artık katlanamıyor ve bunalıyor olabilirsin. Sana tavsiyem şuan ki duygu durumun geçici mi yoksa kalıcı mı önce bunu ayırmalısın. Bunu ayırabilirsen zaten en doğru kararı alacaksın! Geleceğini inşa etmek bu ay senin için kolay olacak.

OĞLAK

Radikal kararların var

Değişiklikler için önemli bir ay. Karar vermekte güçlük çekeceğin bu ay ailenin hayatındaki önemini daha çok anlayabilirsin. Bu döngüde felsefi konularına ağırlık verip yaşam düzeninde ufak değişiklikler olabilir. Aşk pahasına yaşadığın ortamı değiştirmek gibi radikal girişimlerde bulunman söz konusu olabilir.

KOVA

Artık kendine inan

1 Eylül’ de gerçekleşen tutulmadan kaynaklı geri dönüşler yaşayabilirsin. Artık kendine inanmalı ve bir yerden başlamalısın. Yazmak, araştırmak, öğrenmek bu dönem senin için yeni fırsatlar oluşturacak. Teknoloji, iletişim bazlı işlerde Merkür’ün Retro hareketini dikkate alman gerekir. Bazı gecikmelerden dolayı hemen demoralize olma.

BALIK

İş hayatına dikkat

Son 12 yıldır çalışma hayatının içinde olan bir Balık’san iş yerindeki otoritelerle sık sık ters düşebilirsin. Son 6 yıldır aynı yerde çalışan bir Balık’san işten ayrılmak, farklı sektörlere gitmek için kendini araştırma yaparken bulabilirsin. Eğer uzun süredir ne istediğini bilmeyen bekar bir Balık’san yeni birileri ile tanışman mümkün.

DİĞER YENİ YAZILAR