Gazete Vatan Logo
Magazin Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin sevilen dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Nurhan, Sarp, Şükrü ve Kemal bey botla açıldıkları denizde kayboldular. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle

Fox TV'nin sevilen dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Nurhan, Sarp, Şükrü ve Kemal bey botla açıldıkları denizde kayboldular. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizde olacak..

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını MinT Prodüksiyon’un üstlendiği, başrollerinde Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Ufuk Özkan, ecem özkaya, Mahir İpek, Şeyla Halis, Kemal Kuruçay ve Gözde Okur’un olduğu Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümleriyle bu yazın en sevilen dizilerinden biri olacak.

Son derece varlıklı olan Kemal Bey’in küçük kızı Biricik’in beceriksiz, hatta aptal gibi görünen bir adamı koluna takıp, “evleneceğim adam” diye eve getirmesiyle başlayan hikaye Kemal Bey’in bu adamdan kurtulmanın yollarını aramasıyla oldukça eğlenceli bir hal alır. Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümleriyle bu yaz FOX’ta!

1. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kemal Bey ailecek geçirecekleri bir tatil planı yapmaktadır. Tüm aile, başlarına gelecek olaylardan habersiz, tatile gidecekleri için çok mutludur.

Haberin Devamı

Aksilikler silsilesi tatilde de devam edecek, Nurhan, Sarp, Şükrü ve Kemal bey botla açıldıkları denizde kaybolacaktır! Denizin ortasında yaşam savaşı veren Nurhan, Sarp, Şükrü ve Kemal bey, akıntı yüzünden Yunan adalarından birine sürüklenince ortalık karışır!

Öte yandan Nurhan’a şizofranik bir aşk besleyen, Mahmut Kemal’in bakıcısı Alev ise tatil bahanesiyle Nurhan’a daha da yakınlaşacak bu durum Rüyam ve Sarp’ın gözünden kaçmayacaktır!