Gazete Vatan Logo
Magazin Zengin Kız Fakir Oğlan 6.bölümü ile ekranlara veda ediyor!

Zengin Kız Fakir Oğlan 6.bölümü ile ekranlara veda ediyor!

Zengin Kız Fakir Oğlan 6.bölümü olan final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Zengin Kız Fakir Oğlan'ın final bölümünde neler olacak? Zengin Kız Fakir Oğlan, final bölümü 28 ağustos 2015 cuma akşamı FOX Tv'de.

Zengin Kız Fakir Oğlan 6.bölümü ile ekranlara veda ediyor!

Yaz döneminde yoluna Fox Tv ile devam etme kararı alan ve yayın hayatına devam eden Zengin Kız Fakir Oğlan dizisi ne yazık ki Fox Tv ekranlarında da tutunamadı.

Zengin Kız Fakir Oğlan 6.Bölümde neler olacak?

Nurhan’ın telefonuna bir mesaj gelir. Mesajı okuyan Rüyam, Nurhan’ın Biricik’i aldattığını düşünür. Nurhan’ın Biricik’i aldattığından şüphelenen Rüyam, Nurhan’ı suç üstü yakalamak için Biricik’le birlikte Nurhan’ı takip eder. Nurhan’ın bir otele girdiğini fark eden Rüyam ve Biricik büyük bir şok yaşar! Biricik aldatılma şokuyla oldukça üzgünken, Biricik ve Rüyam’la otelde karşılaşan Nurhan’ın, açıklaması merak konusudur.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 6.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

OYUNCULAR
Nurhan-Ufuk Özkan
Bankacı, açıköğretim mezunu, tutumlu, detaycı, prensip sahibi, doğrucu ve aşırı talihsiz. Saf, iyi niyetli, iyiliği sayesinde bütün talihsizliklerine rağmen, bütün zorlukları aşmasını biliyor. Politik olması gerektiğinde olamıyor. Çalışkan ve sevgi dolu, Biriciğe sırılsıklam aşık. Zamanımızda pek görülmeyen bir uslanmaz romantiktir. Belki de Biricik’e çekici gelen tarafı budur… Deliler gibi sevdiği Biricik’le olan evliliklerinden bir de, Mahmut Kemal adında minik bir oğulları var.
Biricik-Ecem Özkaya
Evin küçük ve mütevazı kızı Biricik işletme okumuş, çevreye ve toplumsal olaylara duyarlı güzel bir kızdır. Daha önce hiç para sıkıntısı yaşamadığından Nurhan ile ufak sorunlar yaşar ancak bu aşklarını hiç etkilemez. Ablası Rüyam’ın tam zıttıdır. Kariyer merakı olmayan, hırs peşinde koşan insanlardan sıtkı sıyrılmış, maneviyatı ve duygu tarafıyla daha fazla ilgili bir insan. Onun için hayat paradan ibaret değildir ve Nurhan’ıda bu yüzden sevmiştir. Çünkü etrafındaki kimsenin değer yargılarına benzemiyordur Nurhan’ın ki… Nurhan’la olan evliliklerinden, Mahmut Kemal adında minik bir oğlu vardır.
Kemal-Hüseyin Avni Danyal
İnşaat sektöründe faliyetleri olan Kemal, oldukça varlıklı bir adam. Kızlarına çok düşkün ve otoriter. İkinci kuşak zengin, eğitimli ve kültürlü bir tip. Takıntılı, kuralcı, dakik, belli saatlerde yemeğe oturmak zorundalar örneğin… Haddini bilmezlere dayanamıyor. Laubaliliği sevmiyor. Başlarda sakar ve fakir olan damadı Nurhan’ı kızı Biricik’e hiç yakıştıramasa da, sonrasında Nurhan’ı çok sevmeye başlıyor. Ancak Nurhan yüzünden, Kemal’in başı beladan hiç kurtulmuyor!
Serpil-Ayda Aksel
Serpil, sürekli tekrar ettiği gibi “ her şeyi akışına bırakan” bir kadın. Kemal’in eşi, Biricik ve Rüyam’ın annesi… Hayvanlara, bitkilere , hormonsuz ve ekolojik ürünlere ilgisi çok yoğun. Her şeyi doğal istiyor. Kendini hayır ve cemiyet işlerine vermiş. Hayır dernekleri üyesi. Vicdanlı dengeleyici, her şeyi idare edici. Ama fildişi kulesinde yaşıyor, dünyadan ve hayatın gerçeklerinden habersiz… Polyanna gibi bir tablo çiziyor çoğu kez… Mutluluk içimizde, diyen bir tip. Evin katalizörü, tampon bölgesi, bütün çatışmalarda arabulucu ve sığınak

Haberin Devamı