Gazete Vatan Logo

Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları…

Zemheri dizisinin merakla beklenen 6. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Show TV’de ekranlara gelen ve kısa sürede izleyici tarafından sevilen Zemheri dizisi yeni bölümünde Firuze’nin Ertan ile olan ilişkisi büyük bir dönemecin eşiğinden dönüyor. Firuze, Ertan’ın kendisine beslediği duygularla karşı karşıya kalıyor. Peki Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları…

Zemheri 6. Bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Zemheri yeni bölüm ne zaman? İşte 6. bölüm fragmanları…

Zemheri dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00’de izleyiciyle buluşacak. Zemheri’nin yeni bölümünde Firuze, Ertan’ın geçmişini bilmeden babasını kurtarmak için önemli bir plan yapıyor. Firuze’nin annesi Aliye ise kızının Demirkan Holding’de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşmeye çalışırken oğlunun sevgilini Sevda’nın eve gelişiyle mücadele ediyor. İşte Zemheri 6. bölüm fragmanları

ZEMHERİ YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Dizinin yeni bölümünde Firuze’nin Ertan ile olan ilişkisi büyük bir dönemecin eşiğinden dönüyor. Firuze, Ertan’ın kendisine beslediği duygularla karşı karşıya kalıyor. Firuze, Ertan’ın geçmişini bilmeden babasını kurtarmak için önemli bir plan yapıyor. Firuze’nin annesi Aliye ise kızının Demirkan Holding’de işe başlamış olduğu gerçeğiyle yüzleşmeye çalışırken oğlunun sevgilini Sevda’nın eve gelişiyle mücadele ediyor.

Haberin Devamı

ZEMHERİ 5. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir. Faruk'un şirkete gelmesiyle zor anlar yaşayan Firuze, daha da büyük bir çıkmazın içine düştüğünün farkında bile değildir. Ertan'ın şüphelenmesiyle birlikte çember onun için gitgide daralırken, Ayaz'ın hayatındaki yeri ise gitgide artmaktadır.

Faruk, çaldığı paranın bedelini tahmin ettiğinden daha ağır ödemek zorunda kalacaktır. Çünkü bu durum hiç beklemediği bir biçimde Aliye'yi de derinden etkiler. Berrak ise Ayaz'ın hayatındaki yerini sağlamlaştırmak adına kendince bir plan yapar. Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir. Ayaz'ın bütün çabasına rağmen Firuze, bu oyunun son hamlesi olarak kendisini hiç beklemediği bir yüzleşmenin içinde bulacaktır.

ZEMHERİ KONUSU NE?

İkiz kardeşinden ayrı bırakılıp evlatlık verilen karakter, üvey kardeşine aşık oluyor. İkizi olduğunu öğrendikten sonra peşine düşen karakter, kardeşini bulduğunda ise bir cinayete kurban veriyor. Polis kılığına giren bu karakter kardeşinin intikamını almak için mücadele veriyor. Merakla beklenen Zemheri dizisi Resurrection adlı Kore dizisinden uyarlama olarak ekranlara gelecek. Ay yapım imzalı dizi de intikam ele alınacak. Şimdiden heyecan uyandıran 'Zemheri', izleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikâyeye davet edecek!

Haberin Devamı

ZEMHERİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ayçe Ayşin Turan

Alperen Duymaz

Hazal Filiz Küçükköse

Caner Cindoruk

Zerrin Tekindor

Şebnem Dönmez

Nihal Koldaş

Eylül Kandemir

Hakan Taşkıran

Müfit Kayacan