Gazete Vatan Logo
Magazin Zara'dan evlilik açıklaması!

Zara'dan evlilik açıklaması!

Usta müzisyenlerden oluşan Rubato grubu ve evrensel müziğin güçlü yorumcusu Zara, önceki akşam muhteşem bir konsere imza attı. Haliç Kongre Merkezi’nde sahne alan ikili, İstanbullulara müzik dolu bir gece yaşattı.

Zara'dan evlilik açıklaması!

Konserin ilk yarısında sahne alan Rubato, sevilen şarkılardan oluşan repertuvarı ile dinleyicileri adeta büyüledi. Konserin ikinci yarısında sahnede güçlü sesi ve yorumuyla Zara yer aldı. Dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra Türk müziğinin unutulmaz eserlerini de seslendiren Zara’ya, Haliç’i dolduran binlerce müziksever gece boyunca eşlik etti.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ve yeni albümü hakkında konuşan Zara, "Hayatınızda birisi var mı?" sorusuna, "Şu anda hayatımda kimse yok, yalnızım. Ama siz bana sürekli bu soruyu sora sora beni baş göz edeceksiniz" diyerek, esprili bir cevap verdi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Zara ve Rubato’nun izleyenleri büyülediği gecede Zara’ya sürpriz doğum günü yapıldı. Zara şarkıya başlayacağı sırada; doğum günü şarkısı eşliğinde Rubato, Kutsi ve Polat Yağcı, sahneye pastayla geldi. Üç bin kişinin aynı anda ‘Mutlu Yıllar’ yazılı Zara fotoğrafları kaldırması, Zara'yı duygulandırdı. Pastada dünden bugüne Zara fotoğrafları yer aldı.

Haberin Devamı

"Şu ana kadar yaşadığım en şahane doğum günü" diyerek duygularını ifade eden Zara, sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

(Milliyet Cadde)