Gazete Vatan Logo

Zalim İstanbul 28. Bölüm Fragmanı yayında! Nedim mahkemeye çıkıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul dün 27. bölümü ile ekranlara geldi. Agah, Nedim'in sakat olarak hayatına devam etmesindeki rolü yüzünden karısı Şeniz'i köşkten kovar. Ceren ise, Şeniz'in köşkten kovulmasını fırsat bilir ve ev halkı üzerinde hakimiyetini kurmaya çalışır. Cemre ve Cenk, yaşananlardan dolayı şaşkındır. Zalim İstanbul 28. Bölüm fragmanında ise Şeniz, Nedim ile konuşmak istediğini söyleyip onu kaldığı otele çağırır. Peki, Zalim İstanbul’un 28. Bölümünde neler olacak?

Zalim İstanbul 28. Bölüm Fragmanı yayında! Nedim mahkemeye çıkıyor!

Zalim İstanbul yine heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. 20 Ocak 2020 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 27. Bölümünde Agah, Nedim'e yapılan haksızlıklar karşısında köşkte sert kararlar alıyor. Zalim İstanbul’un yayınlanan 28. Bölümünde ise Nedim’in mahkeme çıkarıldığı görülüyor. İşte Zalim İstanbul 28. Bölüm fragmanı!

ZALİM İSTANBUL 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA!

Şeniz, Nedim ile konuşmak istediğini söyleyip onu kaldığı otele çağırır. Ancak Şeniz'in başka bir planı vardır, Nedim'i öldürmek. Bıçakla Nedim'e saldıran Şeniz, Nedim'in karşı koyması ile cam sehpanın üzerine düşünce boynundan yaralanır. Olay Nedim'in üzerine kalır. Tüm deliller onu işaret etmektedir. Nedim yakalanıp mahkemeye çıkarılır.

Nedim ne yapacak?

ZALİM İSTANBUL 27. BÖLÜMDE NE OLDU?

20 Ocak 2020 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 27. Bölümünde Agah, Nedim'e yapılan haksızlıklar karşısında köşkte sert kararlar alıyor!

Agah, Nedim'in sakat olarak hayatına devam etmesindeki rolü yüzünden karısı Şeniz'i köşkten kovar. Bu anlara şahit olanlar büyük şok yaşarlar. Özellikle Damla, nedenini anlayamadığı bu olay yüzünden Nedim'i suçlar. Kimse ona gerçek nedenini anlatmaya cesaret edemez.

Haberin Devamı

Nedim, amcası Agah'ın gerçeklere nasıl ulaştığını merak eder; fakat, içi biraz olsun rahatlar. Ceren ise, Şeniz'in köşkten kovulmasını fırsat bilir ve ev halkı üzerinde hakimiyetini kurmaya çalışır.

Cemre ve Cenk, yaşananlardan dolayı şaşkındır. Cenk, annesinin köşkten kovulması üzerine Nedim ile tek başına mücadele edeceğini bilir. Nedim'in özellikle Cemre'ye tekrar yanaşması bunu açıkça gösterir. Bu savaş sırasında Nedim'in büyük ittifak gücü vardır: Agah Bey. Cenk, babası Agah Beyin yumuşak karnının Nedim olduğunu bilmektedir. Savaştaki adımlarını ona göre atar...