Gazete Vatan Logo

Zalim İstanbul 24. Bölüm Fragmanı yayında! Nedim, Ceren ve Şeniz'in tuzağına düşüyor!

Zalim İstanbul 24. Bölüm fragmanı yayınlandı. İntikam ateşiyle yanan Nedim planlarını hızlıca devreye sokar. Cemre'nin Nedim ile konuşma çabaları da fayda sağlamaz. Şeniz duruma el atmaya kararlıdır. Nedim'in yaptığı her şeyi hatırladığını öğrenir ve kendini kurtarmak için bir plan hazırlar. İşte Zalim İstanbul 24. Bölüm fragmanı...

Zalim İstanbul 24. Bölüm Fragmanı yayında! Nedim, Ceren ve Şeniz'in tuzağına düşüyor!

Zalim İstanbul 24. Bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi günleri Kanal D ekranlarında yer alan dizinin 23. Bölümde Ceren bebeğini kaybetmiş, sorumlu olarak da Şeniz’i görmüştü. Başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tuğay ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı dizi yine izleyiciyi ekran başına kilitlendi. Peki, Zalim İstanbul 24. Bölümde neler olacak?

ZALİM İSTANBUL 24. BÖLÜM FRAGMANI

İntikam ateşiyle yanan Nedim planlarını hızlıca devreye sokar. Cemre'nin Nedim ile konuşma çabaları da fayda sağlamaz. Şeniz duruma el atmaya kararlıdır. Nedim'in yaptığı her şeyi hatırladığını öğrenir ve kendini kurtarmak için bir plan hazırlar. Bu plandaki ortağı ise düşmanı olarak saydığı Ceren'in ta kendisidir. Ceren Şeniz'e güvenmese de plana dahil olur ve Nedim'i tuzağa çeker.

Diğer taraftan Cemre, Cenk'ten boşanmak istediğini söyler. Fakat Cenk, Cemre ile aynı şeyi düşünmemektedir.

Şeniz'in planı işe yarayacak mı?

ZALİM İSTANBUL 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

Şeniz’ in planı tersine dönmüş ve hiç beklemediği anda kendini vurmuştur.

Haberin Devamı

Cenk ve Nedim içine düştükleri durumun şokundayken, Şeniz olanlara inanamaz. Agah ise bu hesaplaşmanın ortasına bomba gibi düşer. Cenk ise artık annesi ile arasına uzun bir duvar örecektir.

Ceren bebeğini kaybetmenin acısı ile tek sorumlu gördüğü kişiye; Şeniz’e karşı tüm silahlarını kuşanacaktır. Ama bunu tek başına yapamayacağını bilen Ceren, önce arkasını sağlama almalıdır. Cemre ise kardeşinin acısını paylaşırken, Nedim ve Ceren’ in boşanacakları haberi ile alt üst olur. Ceren elinden kalan tek kozu oynamaya karar verir.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE