Gazete Vatan Logo
Magazin Zafer Bayramını böyle kutladılar

Zafer Bayramını böyle kutladılar

Ünlü isimler, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda verdikleri konserlerle zafer coşkusunu seyircileriyle birlikte yaşadılar.

Zafer Bayramını böyle kutladılar

Sahnede gençleşiyorum

Konak, 30 Ağustos gecesi Kıbrıs The Savoy Ottoman Hotel’de sevenleriyle buluştu. 1100 kişilik konser alanını dolduran seyirciler, tüm şarkıları Konak ile birlikte söyledi. Konser sırasında izleyicileriyle sohber eden şarkıcı, “Sahnede olmaktan çok keyif alıyorum. Adeta gençleşiyorum’ dedi.

Gül yağmuru

Emel Sayın ile Ahmet Özhan 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri için Isparta’da sahneye çıktı. 15 bin kişinin izlediği halk konserinde iki sanatçı gül yağmuru ile karşılandı. Sayın ve Özhan ellerinde bayraklarla sevenlerini selamladı.
Manisalıları coşturdu
Popçu Emre Altuğ, zafer kutlamarında Mersin’deydi. Kutlamalar kapsamında konser veren Altuğ, alanı dolduran yaklaşık 10 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı. Konserde havai fişek gösterisi büyük ilgi çekerken, sahneye çıkan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Emre Altuğ’a çiçek ve mesir sepeti hediye etti.
Murat Cumhuriyet Meydanı’nda
Murat Boz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Antalyalılar ile birlikte kutladı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konseri Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ön sıradan izledi. Sevilen şarkılarını söyleyen Boz, ardından elinde Türk Bayrağı ile 10. Yıl Marşı’nı seslendirdi.
Miami halt etmiş!
Türk müziğinin güçlü yorumcularından Nilüfer, Mersin’de konser verdi. Zafer yürüyüşünün ardından sahneye çıkan şarkıcı, performansıyla hayranlarını mest etti. Mersin’i çok sevdiğinden bahseden Nilüfer, “Kaldığım otelin penceresinden şöyle bir baktım. Dedim ki Miami halt etmiş Mersin’in yanında. Bizim ülkemiz kadar güzel bir yer var mı?” diye konuştu.
Barış ve sevgi mesajı
Türk rock müziğinin başarılı ismi Şebnem Ferah, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Beylikdüzü’nde sahne aldı. Şarkılarını 10 binlerce hayranıyla bir ağızdan söyleyen Ferah, hem eğlendi hem de eğlendirdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yaptığı konuşmada, “Zafer bayramı savaştan sonra kazanılmış bir zaferin kutlamasıdır. Aynı zamanda bu, o savaşta kazanılan zaferle, barışa ve sevgiye dönük en güzel mesajının verilmesi anlamına geliyor” ifadelerine yer verdi

Haberin Devamı