Gazete Vatan Logo

Z.T’yi haftalığı 7 bin liraya pazarladı

Yakup A. ailesiyle sorun yaşayan komşusu 18 yaşındaki Z.T.’yi ağına düşürdü. Yakup A. ve suç ortağı karı-kocanın genç kızı daha ilk gün 3-4 erkeğe pazarladıkları ortaya çıktı

ADANA’nın İmamoğlu İlçesi’nde oturan Yakup A., ‘Eda’ takma adını kullanarak komşusunun kızı Zehra T. ile internet üzerinde arkadaşlık kurdu. Bir süre kadın gibi sohbet eden Yakup A., genç kızı, “Ben Mersinliyim, Adana’ya taşındım, fuhuş yapıyorum, çok iyi para kazanıyorum. Evim, arabam var. Sevgilim var, çok iyi hayatım var. Çok lüks yaşıyorum. Sen de çok güzelsin. Güzelliğin harcanmasın. Adana’ya gel. Ne zaman gelirsen gel ben seni hemen alırım” dedi.

‘Geliyorum, beni karşıla’

Teklifi kabul etmeyen genç kız, geçtiğimiz hafta ailesiyle kavga edince Eda olarak bildiği komşusu Yakup A.’ya, “Adana’ya geliyorum, otogarda beni karşıla” diyerek mesaj gönderdi. Yakup A., takip ettiği genç kızla aynı yolcu minibüsüne binip Adana’ya geldi. Yakup A., otogarda Z.T.’nin yanına yaklaşıp, “İnternetteki arkadaşın benim, gel seni arkadaşımın yanına götüreyim” diyerek, fuhşa aracılık yapmak suçundan çok sayıda kaydı bulunan Kemal Ç.’nin evine götürdü. Ancak genç kız, bir fırsatını bulup kaçıp evine döndü. Kaçtığı için ailesinden şiddet gören Z.T., eve kapatıldı.

Haberin Devamı

Evden kaçırdılar

Z.T.’nin peşini bırakmayan Kemal Ç. ile Nurcan Y., İmamoğlu’na gitti. Kiralık ev aradıklarını söyleyerek Zehra T.’nin kapatıldığı eve giden Kemal Ç. ile Nurcan Y. genç kızın kaçmasını sağladı. Z.T’nin dayısı yeğeninin izini bulmak için müşteri kılığında Kemal Ç’den kadın istedi, polise de bilgi verdi. Gönderiler A.D isimli kadını gözaltına alan polis emniyette sorguladı.

İlk gün pazarlamışlar

A.D isimli kadın kendisinin de fuhuş batağına düşürüldüğünü belirterek “Z.T’yi gelir gelmez erkeklere pazarlamaya başladılar” dedi. Polis tarafından kurtarılan Z.T’nin 3 günlük sürede 4-5 kişiyle ilişkiye girdiği belirlendi. Şüphelilerin yakalandıkları gün ise Z.T.’yi bir kişiye haftalığı 7 bin liraya kiraladığı da anlaşıldı. Fuhuşa yer temin etmek ve zorla fuhuş yaptırmaktan suçlarından adliyeye sevk edilen Kemal Ç., Nurcan Y. ve Yakup A., tutuklandı.