Gazete Vatan Logo

Z kuşağının telefonu IFA 2016’da tanıtıldı

TCL Commmunication, premium tasarımlardan hoşlanan teknoloji meraklısı genç tüketicilere yönelik yenilikçi ve zengin özellikli bir deneyim sunan şık akıllı telefon Alcatel SHINE LITE’ı tanıttı. Alcatel SHINE LITE akıllı telefon 20’li yaşlarını süren, tarz sahibi tüketicilerin sezgisel, güvenli ve eğlenceli işlevsellik ihtiyaçlarına yanıt vermeyi amaçlıyor.

Z kuşağının telefonu IFA 2016’da tanıtıldı

TCL Communication Başkanı Nicolas Zibell, yeni ürünle ilgili, “Genç tükticilerin fiyat uygunluğu ihtiyaçlarına yanıt vermek için akıllı telefonlarımızdan eksiltme yapmak yerine çıtayı yükseltmeye karar verdik. Tarz ve görünüşe önem veren Z jenerasyonunun ihtiyaçlarını karşılamak için amiral gemisi niteliğinde ürün tasarımı ve bu konsepte bağlı özellikler sunuyoruz” açıklamasını yaptı.

SHINE LITE, yaşıtlarına ilham vermek isteyen genç tüketicilere cam ve metalin görünür köşeler olmadan akıcı bir şekilde birleşmesine dayanan simetrik bir tasarım sunuyor. Ön ve arka kameraların yanı sıra 2.5D ekran camı akıllı telefona şık bir görünüm kazandırırken kıvrımlı arka bölüm kullanıcının avucuna mükemmel bir şekilde oturuyor.

Akıllı etkileşimler

SHINE LITE, canlı, gerçek renkli fotoğraflar ve grafikler sunan HD IPS ekran ile donatılmış. Gelişmiş teknoloji uygulamaların kilidini hızla açan parmak izi tarayıcı ile ileri düzey güvenlik de sunuyor Kullanıcıların parmak izleri bekleme modunda en sevilen beş uygulamayı anında başlatacak şekilde programlanabiliyor. Ön flaş özellikli cihaz pırıl pırıl selfie’ler çekilmesine imkan sağlıyor.

Haberin Devamı