Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Yüzyılın çözümü bilgi tıbbı

Modern Tıb ve Alternatif tıbbın çaresizliğine Bilgi Tıbbı ışık tutuyor.

Norö Natural Beden Uzmanı Deniz Egece, kilo almaya yönelik bilinçaltımızdaki yıkıcı bilgileri değiştirerek obezite ve aşırı kilolara çare oluyor.

Yurtdışında Amerika başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde de yaygınca kullanılmaya başlayan bilinçaltı kodlama ve telkin yoluyla zayıflama metodunu Türkiye’ye getiren isim yıllarca Amerika’da eğitimini almış Almanya ve Fransa’da bir çok üniversitede konuyla ilgili dersler vermiş Nöro Psikoloji Uzmanı Deniz Egece’dir.

Deniz Egece, düzenlediği kamp ve seminerlerde obeziteden ve aşırı kilolardan muzdarip binlerce kişiyi sağlığına kavuşturmuş ve artık bir daha eski günlerine (kilolu) dönmeyecekleri bilinçaltı değişimlerini sağlamıştır.

Deniz Egece ayrıca kamplarına ve seminerlerine katılamayan uzak şehirlerde yaşayanlar için ise yazdığı kitaplar, cd’ler ve diğer görsel işitsel cihazlar üzerinden bu güne kadar on binlerce kişiyi sağlığına kavuşturmuş

artık bir daha kilo almamalarını sağlayacak bilgileri geliştirdiği özel teknoloji ve telkinlerle zihinlerine kodlamıştır.


KİTAP VE CD’DEN OLUŞAN DENİZ EGECE ZAYIFLAMA SETİ NEDİR NASIL KULLANILIR?

Deniz Egece, seminer, kamp ve görsel işitsel kullandığı zayıflama metodlarının içinde bildiğimiz hiçbir klasik zayıflama metoduna yer vermiyor.

Diyet yok

Spor yok

İlaç yok

Sadece telkinler var, bilinçaltına yönelik hayatınızı başka yönlerde de pozitif olarak değişimler katacak öğretiler var.

Bizde Deniz Hoca’nın haftasonu Polonezköy'deki seminerini izledik ve doğruyu söylemek gerekirse hayatımızda hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak. Yeme içmeye dair bütün bilgilerimizi değiştirdik teşekkürler Deniz Hoca. Ayrıyeten Deniz Hocadan edindiğimiz cd ve kitapları yazı işlerindeki arkadaşlarımızla paylaştık

Okuyup dinleyenler oldukça etkileyici ve etkili olduğu bilgisini aktardılar.

Deniz Egece tarafında bilinçaltı değişimi için subliminal teknik ve telkinler, farkındalık, bilinç ve bilinçaltı kodlama, özgürleştirme, motivasyon, odaklanma, zihinde yeniden durum oluşturma, kuantum fizik yasaları, nöroplastisite ve epigenetizim eğitimleri vermektedir. Kampın özeliği kilo merkezli olsa da, tüm psikosomatik hastalıklarla nasıl tedavi edebileceğini ve gelecekte oluşacak hastalıkları şimdiden önlemeye yönelik olmasıdır, bunun sebebi de enerjilerin aynı fizik yasları ile çalışır olmasından kaynaklanmaktadır.

Deniz Egece’nin esas çözüme yaklaşımı kilo verdirmekten ziyade bir daha kilo almayacak durumu kişinin zihninde yapılandırmaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Deniz Egece zayıflama kampına katılan Osman Kahraman’la görüştük 40 günde toplam 24 kilo verdiğini açıkladı. Bu kişilerle konuşulduğunda her şeyi yedikleri ve içtikleri halde, kilolarından kurtulduklarını ve yıllardır akıllarında sürekli beslenme olup yaşamlarının çoğunu mutfak ve tuvalet arasında geçtiğini ancak kamp sonrasında beslenmeye olan takıntılarının bittiğini ve bundan dolayı da yaşamlarının farklı alanlarında da zaman ayırıp yeniden hayata döndüklerini söylüyorlar.

Psikosomatik hastalıkların çözüm sürecine Deniz Egece şöyle yaklaşmaktadır, psikosomatik hastalıklar kişinin kendi bilgisini değiştirerek yönetebildiği ve çözebileceği bir durumdur.

Kişiye bedeninde bulunan bilgi öğretilmeli ve yapıcı ve yıkıcı yöndeki bilginin trafiği yön verebilmeyi öğretilmelidir.

Kişi kendi kendine değişimi gerçekleştirebilsin. Çünkü zihindeki bilginin bedendeki sonuçlarına ancak kişi kendisi ulaşabilir ve anbean kendisi yön verebilir
Bilgi tıbbına göre insan bedeni enerji ve bilgiden meydana gelmektedir.

Biyolojik yapı merkezli tedavi yaklaşımı gösteren modern tıp maalesef bedendeki bilginin değişimi konusunda çaresiz kalıyor ve birçok hastalığa çözüm getiremediği için psikolojik diyerek çözümsüz bırakıyor.

BİLİNÇALTINIZI NASIL YÖNLENDİREBİLİRSİNİZ? TIKLAYIN

İnsan vücudundaki tüm enerji akışının bilinçaltımızın yönlendirmeleriyle meydana geldiği bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçektir.

Zihindeki bilginin bedende ürettiği hastalıklara Psikosomatik hastalıklar olarak adlandırılıyor

Bunlara birkaç örnek ise; obezite, fazla kilolar, kanser, kalp, damar hastalıkları, migren, hormonal bozukluklar, alerji, şeker, tansiyon, diyabet, görme bozuklukları, baş ağrısı, , saç dökülmesi, romatizmal ağrılar vb.. gibi hastalıklardır.

Bilinçaltımız bedeni hem hasta edebilme, hem de şifa edebilme yeteneğine sahiptir.

BİLİNÇALTI KODLAMAYLA ZAYIFLAMA YÖNTEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Beden anbean değişen bir süreçtir, dışarıdan ya da içeriden ürettiğimiz bilgi bedenin yapı ve kimyasını değiştirmektedir. Dışarıdan gelen ya da içimizden ürettiğimiz yıkıcı bir bilgi bedende yıkıcı hormon üreterek kimyasını değiştirmektedir.

Yıkıcı yöndeki tüm bilgiler tekrar ve miktar edildiğinde bedende hastalık ya da şekil bozukluğu olarak ortaya çıkmaktadır.

Bilgiler düşünceye dönüşür, düşünceler inanca dönüşür, inançlar duyguya dönüşerek hormon üretir, üretilen hormon inancın türü ve şiddeti ile eş uzantıdadır. Beynin amigdala bölgesinde üretilen peptitler kana karışarak bilgi doğrultusunda bedendeki eş değer organın hücresine gider ve hücrenin içindeki DNA’nın bilgisini değiştirecek kimyasal salgılamayla bilgi transferi yaparak hücreyi etkiler ve değiştirir.

Bu bilimsel gerçek, kişinin kendi bilgisini değiştirdiğinde bedenini tedavi edebileceği anlamına gelmektedir. Yada tam tersi oluşturduğu odaklandığı yıkıcı inanç ve bilgilerle kendisini hasta edebilir.

SPOR ALETSİZ, İLAÇSIZ ZAYIFLAMAK İÇİN TIKLAYIN

Kilo almamızın asıl sebebi alınan gıdalar değildir, bedenin hareketsizliğine sebep olan yıkıcı bilgidir.

Çocukluk dönemlerinde ebeveynlerin harekete değil, beslemeye odaklı ilgisinin aşırı yoğun olması, ye kızım ye oğlum şeklinde baskılar, yetişkin olduğunda stres ve beslenme odaklı çözümlere yönelme bilgisi, diyet yapma bilgisi, kişinin zayıflama yönünde beslenmeye dikkat ederek çözüm üretmeye çalışıyor olması, duygusal açlığını besinlerle bastırma yönündeki bilgiler vb… bir çok bilgi kilo almanın ana sebeplerindendir.

Zayıflamayı kafasında çok düşünen bir kişi, günün birçok anını acaba kaç kalori aldım, kaç kalori yaktım, şunu mu yesem, bu zararlıdır, bu faydalıdır, bunu yesem doğru olur mu, yemesem mi, gibi beslenme merkezli düşünmesi, bilinçaltındaki bilgiyi artırması anlamına gelmektedir. Bu da kişinin zihnindeki bu yöndeki bilginin güçlenerek, bir sonraki günde bu bilgileri tekrar etmesine ve bir döngü içinde çözümsüz kalarak pes etmesine sebep olmaktadır.

Stres, korku ve kuruntulu düşünce biçimleri, zihindeki yıkıcı bilgi türü ve biçimi şiddetle tekrar edildiğinde kanser, kalp hastalıkları, verem gibi birçok hastalığın oluşmasına sebep oluyor. İşte tamda bu noktada Bilinçaltı Kodlama ve Telkin yöntemiyle birçok sorun ve hastalığın ya da oluşacak sorunları önceden oluşmasına engelleyebilmekte ve yapıcı yönde şifa etmektedir.

BİLİNÇALTINIZDA DEĞİŞİM SAĞLAYARAK ZAYIFLAMAK İÇİN TIKLAYIN

Kilo almamızın temel sebebi, diyetten kaynaklanmaktadır. Diyet kişiyi beslenmeye odaklamaktadır, zararlı ve faydalı yiyeceklere dikkat etmek yine kişiyi beslenme bilgisini artırmaktadır. Kilolardan kurtulma düşüncesi kişinin kilolarla kalmasına sebep olmaktadır.

Diyet ya da yasaklar bilinç üstünün emirleri ile yapılır ama her seferinde ilgilenilen bilgi bilinçaltı tarafından da güçlendirilmektedir. Hedefe ulaşılıp diyet bırakıldıktan sonra, bilinçaltı devreye girerek beslenmeye olan bilginin tekrar ortaya çıkmasına ve sonuçların değişmesine sebep olmaktadır. Diyet yapıldığı sürece kiloları verirsiniz, ama bıraktığınızda verdiğinizin çok daha fazlasını geri almayla tehlikesiyle karşı karşıya kalınmaktadır.

Diyet, ilaç, kelepçe takma, yağ aldırma gibi birçok metotla sinekleri kovalayabilirsiniz ama esas olan sinekleri üreten bataklığın kurutulmasıdır. Bilinçaltını tarla olarak ele alırsak, tarlayı tekrardan işleyerek bataklık olmaktan kurtarmalısınız. Aksi takdirde problem bir süre sonra tekrardan ortaya çıkmaktadır. Mesele kilo verdirmek değil, kilo üreten sebebi zihinde bitirmektir. Bilinçaltındaki bilginin değişimine, bilgi tıbbı net ve kesin çözümler sunmaktadır.

Haberin Devamı