Gazete Vatan Logo
Magazin Yüzüne bakarak söyledi: 'Eğer Cem Yılmaz ölürse...'

Yüzüne bakarak söyledi: 'Eğer Cem Yılmaz ölürse...'

Volkswagen Arena'da gerçekleşen GQ Türkiye Men of the Year Ödül Töreni'nde açılış konuşmasını yapan Cem Yılmaz, esprileriyle kırdı geçirdi. İşte Cem Yılmaz'ın o konuşmasından satır başları...

Yüzüne bakarak söyledi: 'Eğer Cem Yılmaz ölürse...'

GQ Türkiye Men of the Year Ödül Töreni'ne sanat ve spor dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Organizasyonun sunuculuğunu yapan Cem Yılmaz, aynı zamanda stand up şovuna çevirdiği açılış konuşmasıyla konukları güldürdü.

Ünlü komedyen, Oscar ödüllü Yeni Zelandalı oyuncu Russell Crowe'un 'Son Umut' filminde birlikte rol aldığı Yılmaz Erdoğan'a göndermeler yaptı.

Cem Yılmaz, "Şakasını hazırladığım adamın yanına oturtmuşsunuz. Bitirdikten sonra onun yanına döneceğim için üzgünüm. Yılmaz, Russell Crowe'la çektiğimiz filmde benim tembelliğimle ilgili bir Hadise anlatmış. Ben filmin bir yerinde ölüyorum. Öldükten sonra Yılmaz bir müddet atla koşmaya devam ediyor ve atla koşmasını benim ölmeme borçlu. Bu bütçeyle ilgili bir konu. Ben haftalık olarak anlaştım. Ata bindiğimiz zamanlarda 300, binmediğimiz zamanlarda 250 bin dolar alıyordum. Baktılar batıyoruz, 'Cem ölsün. Eğer ölürse, Yılmaz biraz daha ata binebilir' dediler. O son sahneleri buna borçluyuz" ifadelerini kullandı.