Gazete Vatan Logo
Magazin Yüzü gülüyor!

Yüzü gülüyor!

Bir süredir kanser tedavisi gören Nilüfer, hastalığı yenmenin mutluluğunu yaşıyor

Yüzü gülüyor!

Nilüfer, geçtiğimiz gün yakın dostları ile Nişantaşı'ndaydı. Arkadaşlarıyla yemek yiyen Nilüfer'in keyfi bir hayli yerindeydi. Bir süredir kanser tedavisi gören Nilüfer, hastalığı yenmenin mutluluğunu yaşıyordu.

Şarkıcı Nilüfer, kasım ayında katıldığı Siyaset Meydanı programında yaşadığı zorlu günleri böyle anlatmıştı...




“KANSERDEN DEĞİL AMELİYATTAN KORKTUM”

Hayatımızın geçen 40 yılına damga vuran unutulmaz şarkıların büyük sesi Nilüfer, yıllar sonra ilk kez canlı yayında “Siyaset Meydanı”’nın konuğu oldu. Türk pop müziğinin dev sanatçısı, geçirdiği zorlu sınavı ilk kez Siyaset Meydanı’nda Ali Kırca’ya anlattı. Bu süreçte kendisini en çok korkutan şeyin, ameliyat olduğunu da söyleyen Nilüfer, her şeyi kabullendiğini de vurguladı.




Programa Nilüfer’in bu zor gününde yanında olan kendi doktorlarının yanı sıra konu ile ilgili uzman isimler eşlik etti. Prof. Dr. Sevil Bavbek (Onkolog), Prof. Dr. Maktav Dinçer (Onkolog), Doç. Dr. Nesrin Dilbaz (Psikiyatrist), Prof. Dr. İsmail Kuran (Plastik Cerrahi), Dr. Yasemin Bradley (Beslenme Uzmanı), Prof. Dr. Demir Budak (Genel Cerrahi) Nilüfer’in yaşadıkları etrafında bu hastalığı yaşayanlara bilgi verdiler.



Haberin Devamı