Gazete Vatan Logo
Magazin Yüzü değişti!

Yüzü değişti!

Top model Cindy Crawford’un yüzü yaptırdığı botokslar nedeniyle neredeyse mimiklerini kaybetti.

Yüzü değişti!

51 yaşındaki modelin fiziğine övgüler yağdıran sosyal medya kullanıcıları, botoks yaptırmayı acilen bırakması gerektiğini söyledi.

1980-90’lı yıllarda kariyerinin en parlak dönemlerini yaşayan top model Cindy Crawford, ailesiyle birlikte St. Barts adasında tatile gitti. Kocası Rande Gerber, kendisi gibi moda dünyasında kariyer yapmaya başlayan çocukları Kaia ve Presley ile birlikte denizin ve güneşin tadını çıkaran 51 yaşındaki Crawford, yıllara meydan okuyan fiziksel görüntüsüyle dikkat çekti. Ancak yüzündeki estetik müdahaleler sosyal medyada tartışma yarattı.

Birçok kişi ünlü modelin neredeyse 18 yaşındaki kızı kadar formda göründüğünü belirtirken, bazı sosyal medya kullanıcıları, Crawford’un en büyük hatasının alt ve üst göz kapağına yaptırdığı cerrahi müdahale olduğu yorumunu yaptı. Crawford’un gözlerinin botoks nedeniyle iyice küçüldüğünü ve hastalıklı bir görüntüye sahip olduğunu söyleyenler çoğunluktaydı. Artık işlem yaptırmayı bırakması gerektiği ve doğal halinin yeterince güzel olduğu yorumları yapıldı.

Haberin Devamı