Gazete Vatan Logo

Yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak tema park kuruluyor

Türkiye'de şirketlerin turizm yatırımları sürüyor.Ege'de dev tema park kuruluyor. Yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayacak park seneye açılacak.

Yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak tema park kuruluyor

Turizm potansiyeli her geçen gün artan Türkiye'ye önemli yatırım. Ege Bölgesi'nin en büyük tema parkı Fethiye'de kuruluyor.

Türkiye ve Avrupa'da turizm sektörüne yatırımlar yapan Orka Grup tarafından hayata geçirilen proje yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak. 2020 yılında açılması planlanan tema parkın içerisinde 2 tane küçük oteli ve etrafında yüzlerce villa olacak.

'YABANCI ORTAKLARIMIZA YATIRIMA DEVAM'

Tema parkın içerisinde kanalların, suların, dağların ve tepelerin olduğunu ifade eden iş adamı Turgut Torunoğulları, bunun başlangıç olduğunu projeyi Türkiye çapında yaygınlaştırmayı planladıklarını dile getirdi. "Turizm Türkiye’de önemli bir gelirdir. Hedef koyarak misafir sayımızı 80 milyona çıkarmamız lazım" diyen Torunoğulları "Sadece sayıyla değil otellerimizin de markalaşması gerekiyor. Altyapı buna uygun ve personel kalitesi gittikçe daha iyi oluyor. Geriye yalnızca tanıtım kalıyor. Avrupa’daki gurbetçiyi unutmayalım. Avrupa’daki gençler başka ülkelere gidiyor, bunun üzerine çalışma yapmak lazım. Daha fazla misafiri Türkiye’ye çekmek için yabancı ortaklarımızla yatırımlarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı