Gazete Vatan Logo

Yüzde bir peşinatla ev sahibi olma imkanı

Resim İstanbul Orman projesinde yüzde bir peşinatla ev sahibi olabilirsiniz

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul Orman, hem doğayla içiçe yaşayıp kendini yenilemek hem de şehre yakın olmak isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Aydos Ormanı’nın hemen yanı başında yer alan proje, Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal Sahili’ne sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Yorucu bir günün ardından evine dönen sakinlerine konforlu bir yaşam sunacak şekilde tasarlanan Resim İstanbul Orman, yeni kampanyasıyla büyük ilgi görüyor.

“Doğa içinde hayat ödeme şartları çok rahat” adını taşıyan kampanya kapsamında konut alıcısına avantajlı ödeme planları sunduklarını söyleyen Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür,“Dileyen herkes yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman imkanı ve yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde ödeme seçeneklerini kullanarak ev sahibi olabilir. Tüm bu ödeme alternatiflerine ek olarak banka kredisi kullanan konut alıcısının taksitlerini teslime kadar düşük tutarak ev almayı daha da kolaylaştırıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İlk teslim Aralık ayında

Resim İstanbul’un üç etap halinde inşa edildiğini belirten Mehmet Gür, projede birinci etabın teslimlerine Aralık ayında başlanacağını söyledi. Resim İstanbul’da 1+1’den 4+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler bulunduğunu ifade eden Gür, projede yer alan 1+1 dairelerin peşin satış fiyatı 222 bin liradan, 2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 362 bin liradan, 3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 491 bin liradan, 4+1 dairelerin peşin satış fiyatıysa 772 bin liradan başladığını açıkladı.

Sosyal donatılar ön planda

Mehmet Gür’ün verdiği bilgiye göre 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Resim İstanbul Orman’ın yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrıldı. İçerisinde yapay gölet ve onun etrafını süsleyen kiraz ağaçlarının bulunduğu proje sakinlerine konforlu bir yaşam sunuyor. Resim İstanbul Orman’da dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler ve açık hava sineması bulunuyor.

Haberin Devamı

Projede, yer alan kapalı sosyal tesiste de kapalı havuzun yanı sıra hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması ve faaliyet odaları yer alıyor.