Gazete Vatan Logo

Yüzde 70 indirimli alışverişin startı Kapalıçarşı’dan

İstanbul Shopping Fest, Kapalıçarşı’da mehter takımı ve dansçıların gösterileriyle başladı. Markaların % 70’lere varan indirimler yapacağı festival, 16 Temmuz gününe kadar devam edecek

Yüzde 70 indirimli alışverişin startı Kapalıçarşı’dan

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen İstanbul Shopping Fest (İSF), Kapalıçarşı’da mehter takımı ve 50’den fazla oyuncuyla dansçının yer aldığı gösterilerle ziyaretçilere kapılarını açtı. Festival kapsamında Kapalıçarşı’nın yanı sıra Akasya, Capitol, Emaar Square Mall, Forum İstanbul, İstinyePark, Kanyon, Palladium, Venezia ve Zorlu Center’da kurulacak “Design İSF” alanları, ziyaretçileri alışveriş fırsatlarının yanı sıra tasarım ve sanatla buluşturacak.

Markalarda yüzde 70’lere varan indirimlerin olacağı festival, 16 Temmuz’a kadar devam edecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, törende yaptığı konuşmada, festivalin İstanbul adına önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti.

Desing alanı olacak

İstanbul Shopping Fest’in hem İstanbul hem Türkiye’nin örnek projeler üretebilmesi adına önemli bir çalışma olarak niteleyen Baraçlı, “Bu tarz organizasyonlar, şehrimizi geleceğe taşıyacak ve bununla birlikte farkındalığı da ortaya çıkaracağız” dedi.

İstanbul Vali Yardımcısı İsmail Gültekin de Kapalıçarşı’nın restorasyonu, güvenliği ve yeni bir bakışla Shopping Fest’e de yakışır bir hal alma yolunda ilerlediğini belirtti.

Haberin Devamı

İTO Başkanı İbrahim Çağlar ise festivalin marka olma yolunda güçlendiğini ifade ederek, “İSF’de tasarımcıları ziyaretçilerle buluşturacağız. Dizayn İSF alanlarında 200’e yakın yerli ve yabancı tasarımcı, 15’e yakın sanatçı ve sergi, 150 civarında atölye ve sohbet programı ve 30’u aşkın müzik ve dans performansları sergileyecek” dedi.