Gazete Vatan Logo
Magazin Yusuf Güney, belgesel çekmeye hazırlanıyor

Yusuf Güney, belgesel çekmeye hazırlanıyor

Yusuf Güney, Nişantaşı'nda görüntülendi. Güney, hayvan barınaklarıyla ilgili belgesel çekmek için çalışmalara başladığını söyledi.

Yusuf Güney, belgesel çekmeye hazırlanıyor

Yusuf Güney, önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. AVM'nin içindeki mağazadan dört ayrı kitap satın alan şarkıcı Yusuf Günay, pandemi dönemi sürecinde bol bol üretim yaptığını, yeni şarkılar yazdığını, tarihimizi anlatan çizgi film ve sitcom senaryoları yazdığını, daha çok televizyon ve yapımcılığa ağırlık verdiğini açıkladı.

"İNSANLARI TANIDIKÇA HAYVANLARA DAHA ÇOK DEĞER VERMEYE BAŞLADIM"

Güney, hayvan barınaklarını düzeltme ve barınaktaki hayvanları sahiplendirme belgeseli çekmek için çalışmalarına başladığını açıkladı. "Bu proje nasıl ortaya çıktı?" sorusuna şarkıcı, "Bu proje hep aklımda vardı. İnsanları tanıdıktan sonra hayvanlara daha çok değer vermeye başladım. Verdiğimiz değerin kat ve kat üstündeler. Hayvan yasası konusunda meclisle görüşmeler yapacağım. Bu sene bu şekilde verimli geçirmek istiyorum. Doğru ve öğretici işler yapmak lazım.

Sosyal medyanın o saçma salak, gereksiz, işsizlik barındıran, boş kuru gürültüden uzak durup, vatanıma daha faydalı işler yapmak istiyorum" diye cevap verdi. Milliyet/Mesut Yılmaz

Haberin Devamı