Gazete Vatan Logo

Yurtdışı eğitim fuarına online davetiye alana burs imkanı

Online Davetiyeni al yurtdışı eğitim bursunu kazan

Türkiye’nin en kapsamlı yurtdışı eğitim fuarı olan 15. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları başlıyor. 25 Mart’ta Kıbrıs’ta eğitim günleri ile başlayacak olan fuar, Türkiye’de 4 ilde düzenlenecek. Ücretsiz olan fuarı ziyaret etmek isterseniz bu yıl online davetiye alın. Çünkü online davetiye kaydı yaptıran 10 kişi IEFT (International Education Fairs of Turkey)’den dil bursu kazanma şansına sahip olacak. Online davetiye www.ieft.com.tr adresinden alınabilecek. 27-28 Mart’ta İstanbul Hilton, 31 Mart’ta Ankara Sheraton, 2 Nisan’da Adana ve 4 Nisan’da İzmir Hilton’da düzenlenecek olan fuarlar 12.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuarda lisans, önlisans, dil eğitimi, staj, master, doktora gibi programlar tanıtılacak.

Öğrencilerin olduğu kadar kariyer ve yurtdışında staj yapmak isteyenlerin de tercihi olan yurtdışı eğitimleri hakkında bilgi edinmek isterseniz 22 ülkeden 150 okulun katıldığı IEFT fuarlarını kaçırmayın.

Dünya'nın dört bir yanındaki ülkelerden gelen seçkin üniversite, kolej, dil okulu ve liselerin özel olanaklarını sunduğu IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları'nın her dönem farklı ülkeler ağırlıklı olarak yer alıyor ve bu ülkelerin en özel okulları çok özel fırsatlarını ve kampanyalarını Türk öğrencilere sunuyorlar. 15. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları rekor düzeyde yabancı okulların katılımını sağlayarak da bir ilke daha imza atıyor; 22 ülkeden 150 eğitim kurumu. Bu kurumların 70'e yakınını İngiliz ve Amerikan üniversiteleri oluşturmaktadır.

En önemli eğitim kurumlarını Türkiye’de bir araya getirecek olan 15. (IEFT)Yurtdışı Eğitim Fuarı, katılan okulların pek çok öğrenciye tanıdığı burs imkânları ile adeta bir eğitim festivali havası yaşatacak. Eğitim kurumlarının sunduğu öyle kampanyalar var ki adeta Türkiye’de öğrenim görmek daha pahalı hale geliyor. Sadece üniversite ya da yabancı dil öğrenme hayali kuranların değil yurtdışında staj, daha geniş iş olanakları ve kariyer imkânı arayanlara da fırsatlar sunan bu çok özel fuar, bu yıl çok özel kampanyalar ve geniş burs imkânları ile hemen herkesin hayalini gerçekleştirmesine yardımcı olacak.

Öğrencilerin yanı sıra ailelerin de yabancı dil avantajı sunduğu için tercih ettiği yurtdışı okullar, 15. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarlarına temsilcileri ve tercümanları ile katılıyor, eğitimlerinden, kampanyalarına, sundukları iş ve sosyal olanaklarından, burslarına kadar yurtdışına gitmeyi düşünlerin kafalarındaki tüm sorulara yanıt veriyor. Bu okullar eğitim vermenin yanı sıra, İspanyolcadan İngilizceye, Almancadan Fransızcaya kadar birçok dili, konuşuldukları ülkede öğrenme şansı sunuyor.

15. IEFT Yurtdışı Eğim Fuarları’nda; lisans, yüksek lisans, doktora, dil okulları, yaz okulları, sertifika, diploma, staj, lise eğitimi, Work&Travel ve burslu yurtdışı eğitim konularında, üniversite ve kolej temsilcilerinden bilgi alınabilecek, ücretsiz yurtdışı eğitim seminerlerine katılabilinecek. Ayrıca, British Council, DAAD, Fulbright, Austrade gibi ülkelerin eğitim ve kültür ataşelikleri tarafından öğrencilere ve velilerine bilgi verilecektir.

Dünyanın alanında “En” lerini buluşturan 15.IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları yer ve tarihleri:

IEFT YURTDIŞI EĞİTİM GÜNLERİ

25 Mart 2009 K.Kıbrıs Hidden Garden Center 13:00 – 17:00

15. IEFT YURTDIŞI EĞİTİM FUARLARI

27 – 28 Mart 2009 İstanbul Hilton Otel 12:00 – 18:00

31 Mart 2009 Ankara Sheraton Otel 12:00 – 18:00

2 Nisan 2009 Adana Hilton Otel 12:00 – 18:00

4 Nisan 2009 İzmir Hilton Otel 12:00 – 18:00

Halka açık ve ücretsiz olan fuarlar, 12:00 - 18:00 (Kıbrıs 13:00-17:00) saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Katılımcıları; burs ve çeşitli etkinliklerin beklediği fuarlarla ilgili detaylı bilgi ve online davetiye için www.ieft.com.tr adresinden veya 0 212 244 42 13 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.

Haberin Devamı