Gazete Vatan Logo

Yurtbay'dan yeni seriler

Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.

Yurtbay Seramik’in modern yaşamayı seven ve tasarıma önem verenler için hazırladığı en yeni serileri ile hem trendi yakalayın, hem de zengin ürün çeşitliliği ile harika kombinlerinizi hazırlayın. Doğanın güçlü dokuları ile en çok vakit geçirdiğiniz yaşam alanlarınıza taze dokunuşlar getirin. Yurtbay Seramik’in sunduğu Rose Wood, Soho, Condor, Jüpiter serileriyle hayalini kurduğunuz evi gerçeğe dönüştürmeye başlayın.

Rose Wood

Evinize baharda yeni bir soluk getirmeye ne dersiniz? Rose Wood ile baharı evinize getirin. Yurtbay Seramik, ilkbahar dönemi için satışa sunduğu 15 x 90 ebatındaki Rose Wood ile dikkat çekiyor.

Soho

Banyosuyla bir adım önde olmak, sadelik içinde ihtişamı bulmak isteyenlerin tercihi: Yurtbay Seramik'ten Soho Serisi. Beyaz ve krem renklerinde, duvar kullanımına uygun, 30 x 60 ebatında olan seri, kabartmalı dokusuyla beğeni topluyor.

Condor

Tekstil dokusunun özgün yorumundan doğan, mekânları zamanda unutulmaz bir yolculuğa çıkaran Condor Serisi. Yaşam alanlarınızı hassas bir kumaş gibi işleyen Condor, 60x60 ebatında satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Jüpiter

Banyonuzda ve dilediğiniz her yerde mermerin zarif dokusuna Jüpiter Serisi ile yer açın. Mermer görünümü ile mekânlarda doğallık ve şıklığı aynı anda yakalama fırsatı sunan Jüpiter, 30 x 90, 60 x 60 ebatlarında satışa sunuluyor.